Victoria Beckham končno odkrila, zakaj se nikoli ne smeji

Razlog ni strah pred gubami.

10.10.2016 ob 11:15

victoria_naslovna.jpg

Victorie  Beckham v javnosti ni mogoče videti nasmejane. V resnici je ona ženska različica  Kanya Westa, čeprav se zdi, da se celo ta smeji pogosteje od nje. In četudi velja prepričanje, da vzrok njenemu resnobnemu videzu tiči v strahu pred gubcami, ki jih smeh seveda povzroča, je sama v intervjuju za The Sunday Times Style Magazine razkrila resničen razlog za njeno mrko pojavo. 

Takole je povedala: "Ne vem, ali je to zaradi leta fotografiranj in kritik, a v javnosti se počutim izpostavljeno, ranljivo in neprijetno ter preprosto ne morem biti jaz."

"Komaj čakam, da sestopim z rdeče preproge, da v ožjem krogu sedem za mizo, da z družino ter prijatelji staknemo glave in nikomur ni mar, ali ima kdo razmazana ličila. Tedaj se resnično lahko sprostim ter tudi nasmejim," je še dodala. 

Že prej je večkrat komentirala svoj resen izraz in odkrila, da se na družinskih fotografijah seveda smeji, izven doma pa je malce drugače: "Kadar za nekom medtem, ko hodi po ulici, vedno prežijo paparaci, je videti malce neumno, če se neprestano smeji. Zato sem raje vedno resna."

Avtorica: M. F.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)