Kako na videz povečati penis

Obstajajo načini, s katerimi je mogoče v postelji pustiti boljši vtis.

11.1.2016 ob 12:30

shutterstock_232741795.jpg

Moški so, ko gre za velikost njihovega spolnega organa, vedno malce negotovi vase. Večina bi rada večjega. Kako na to gledajo ženske, je seveda druga zgodba, mi pa vam nizamo štiri načine, s pomočjo katerih bo moškost res (vsaj navidezno) malce zrasla.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Podaljšajte ogrevanje. "En od dejavnikov, ki vplivajo na velikost moškega spolnega organa, je dotok krvi v penis," pravi ameriški seksolog Ian Kerner. Z drugimi besedami: bolj, kot boste vzburjeni, večji bo vaš penis. Zato si vzemite dovolj časa za predigro. Hitenje pač v korist velikosti ter učinkovitosti ni na mestu.

Vaje. Keglove vaje še zdaleč niso rezervirane zgolj za ženske. Z njihovo pomočjo boste okrepili za seks najbolj pomembne mišice, si zagotovili trdnejšo erekcijo in lažje nadzorovali izliv. Torej, malce vaje vam zagotovo ne bo škodilo, prej koristilo. 

Manj igranja samim s seboj. Masturbacija je zdrava, a z njo vendarle ne gre pretiravati. Če se boste sami s seboj igrali redkeje, boste manjkrat doživeli izzliv in zato bo erekcija tedaj, ko boste strasti okušali v dvoje, močnejša, penis pa bolj učinkovit. Če si torej obetate vroč zmenek, se nekaj dni pred njim odpovejte masturbaciji, svetuje Kerner.

Igračke v postelji. Še zadnji nasvet seksologa pa se glasi: "Zadeve malce popestrite z igračkami." Zagotovo boste znali poiskati takšne, ki bodo med spolnim odnosom obema prinesle boljše občutke in s tem več zadovoljstva ter v družbi katerih bo moški spolni organ še bolj učinkovit.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)