Inštruktorica joge: »Orgazem lahko doživim v nekaj sekundah in to brez fizične stimulacije« (VIDEO)

Inštruktorica joge je zaradi težav s seksom postala strokovnjakinja na področju seksualnosti in svetuje, kako orgazem doživeti brez fizičnega dotika.

20.4.2022 ob 12:15 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Inštruktorica joge: »Orgazem lahko doživim v nekaj sekundah in to brez fizične stimulacije« (VIDEO)

Karolin Tsarski prihaja iz Estonije in je po poklicu inštruktorica joge. Prav z njeno pomočjo je odkrila, da lahko orgazem zgolj z mentalno stimulacijo doživi v nekaj pičlih sekundah.

Trdi namreč, da je svoj um uspela naternirati do točke, na kateri jo lahko pripelje do seksualnega užitka brez pomoči pornografije, spolnega partnerja in genitalne stimulacije.

Med spolnim odnosom v dvoje je bila zaradi vaginizma, stanja, ki preprečuje sproščanje vaginalnih mišic, med penetracijo pogosto deležna bolečine, zato se je odločila poiskati drugo pot. Kar deset let je namenila raziskovanju tega, kako vrhunec doseči brez fizičnega draženja. Pri tem se je najbolj naslanjala na jogo in tantrični seks.

Njene trditve potrjujejo številni testi, ki jih je na to temo izvajala skupina znanstvenikov, njihovi izsledki so bili leta 2022 objavljeni v časopisu Sexual Medicie. En od testov je vključeval lestvico za ocenjevanje kvalitete orgazma (ORS), drugi je temeljil na krvnih raziskavah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conscious Sexuality Coach (@karolintsarski)

Primerjali so njen stimulirani klitoralni in analni orgazem z vrhunci, ki jih je doživljala brez stimulacije. ORS test je potrdil, da Karoline bolj uživa v tistih, do katerih v kontekstu veselja in čustvene intimnosti pride z umom.

Tudi testi krvi so razkrili, da dejansko doživlja vrhunce. Krvne preiskave so bile opravljanje pol ure pred, takoj po in pol ure po orgazmu, doseženem brez fizične stimulacije in so pokazale povečano količino hormona prolaktina (pokazatelja kvalitete vrhunca), kar je jasen dokaz, da višek ni bil zaigran.

Karolin je tako na podlagi lastnih izkušenj postala strokovnjakinja na področju seksualnosti in sedaj svetuje vsem, ki potrebujejo pomoč. Prepričana je, da lahko vsaka ženska prebudi svojo orgazmično energijo. Za uro in pol posveta pri njej je treba odšteti 80 evrov.

"Moj tečaj je namenjen vsem ženskam, ki želijo prebuditi in vzpostaviti globljo povezavo s svojo seksualno energijo, z ženskim bistvom in z globoko modrostjo. V vsaki ženski je ogromna seksualna moč, zaradi različnih razlogov pa večina ni z njo v povezavi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conscious Sexuality Coach (@karolintsarski)

"Vsaka ima možnost prebuditi to energijo in po njeni zaslugi doživljati globlje, zadovoljujoče vrhunce," piše na svoji spletni strani, kjer pojasnjuje še, da je s svojimi dognanji uspela premagati posledice vaginizma, vključujoč z iskanjem pravega položaja, tehnikami dihanja in s poslušanjem svojega telesa.

"Najbolj so mi pomagale vaje za medenično dno, masaža dojk in predvsem učenje premagovanja sramu in krivde zaradi svoje spolne posebnosti. Vsega tega se lahko nauči sleherna dama in tako izboljša seksualno življenje," je prepričana Tsarskijeva.

Povzeto po portalu: vignaioliartigianinaturali.com

Preberite še: Jaiya: seksologinja, ki lahko orgazem doživi brez dotika

Morda vas zanima tudi: To se zgodi z ženskim telesom, če nima spolnih odnosov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)