Horoskop: Trije najbolj kreativni astrološki znaki

Nekateri astrološki znaki po kreativnosti nedvomno izstopajo.

29.5.2021 ob 5:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije najbolj kreativni astrološki znaki

Ko gre za kreativnost, nekaterim ne povzroče nobenih težav in ti imajo vedno na zalogi nešteto zamisli, načrtov. Oni znajo pogledati izza znanih meja in s svojimi idejami velikokrat presenetijo. Včasih celo sami sebe, vedno pa okolico.

Na kreativnost posameznika vpliva več dejavnikov. En od njih je astrološko znamenje, v katerem je nekdo rojen. Takole Pure Wow niza tri najbolj domiselne, inovativne in kreativne astrološke znake.

Riba

Rojeni v znamenju rib živijo v svojem svetu. V svetu domišljije in ko gre za kreativnost, so nedvomno na prvem mestu med znaki, ki po tej lastnosti izstopajo. Kar ni prav nič nenavadnega, saj jim vlada Neptun, planet domišljije in fantazije.

Bi radi s posebno pravljico uspavali svoje otroke? Obrnite se na ribo. Bi radi res izvirno in domiselno darilo za nekoga, ki vam je pri srcu? Za pomoč prosite ribo. Potrebujete malo tolažbe po še enem neuspelem zmenku? Pokličite ribo.

V nobenem od teh primerov vas ne bo razočarala, kajti vedno ima na zalog ideje, kako nekomu pomagati, svetovati ali pregnati temne oblake. Riba sočloveku nikoli ne bo obrnila hrbta in mu odrekla pomoči. Res pa je, da se včasih malce umakne v svoj svet, kjer v tišini ureja vse misli in ideje, ki zaposlujejo njene male sive celice ali najde priložnost, da se poveže s svojimi sanjami.

Te trenutke riba rabi in po njihovi zaslugi ima vedno nove ideje, s katerimi zaradi svoje kreativnosti ožarja vse, ki so v njeni bližini.

 

Vodnar

Za vodnarja ni meja. Ne fizičnih in ne mentalnih. Njegova domišljija je praktično neusahljiva, prav tako neusahljiva je njegova kreativnosti.

Ta se odraža v stilu oblačenja (tisti v najbolj pisanih oblačilih je zelo verjetno vodnar), v načinu ličenja (vsak noht svoje barve? Zakaj pa ne!) in tudi z vidika snovanja izumov, s katerimi nekdo, rojen v tem znaku, želi izboljšati svet ali zgolj sebi olajšati življenje.

Skratka, vodnarji po kreativnosti odstopajo od povprečja, zato se zaradi nepriznavanja meja in ovir velikokrat popisujejo pod izume, ki se, po prvotnem začudenju okolice, na koncu izkažejo za široko uporabne.

Strelec

Še eno znamenje, ki ne priznava omejitev in živi po sebi lastnemu načinu življenja. Rutina strelca ubija. On prisega na raziskovanja in avanture, ki ga ženejo daleč od domačega in poznanega, nikoli pa se v svojih dogodivščinah ne znajde v zadregi, kajti domiselni in kreativni duh strelca ima za vsako težavo tudi rešitev. Ali več njih.

Tega se zavedajo tudi vsi, ki so mu blizu in vedo, da je nasvet strelca velikokrat praktičen, izvedljiv in zato neprecenljiv, za kar gre veliko zaslug njegovi domiselnosti in kreativnosti.

Preberite še: Horoskop: To so najbolj ambiciozni astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Zakaj nikoli ne vržete puške v koruzo (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)