Horoskop: Šest astroloških znakov, ki največkrat osnujejo zdravo, močno razmerje

Razmerje z nekaterimi astrološkimi znaki res traja večno.

25.12.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki največkrat osnujejo zdravo, močno razmerje

Zdravo razmerje ni samo po sebi umevno. Nasprotno, njemu v prid se morata truditi oba vanj vključena partnerja. Nekaterim gre to bolj slabo od rok in včasih prehitro obupajo, so pa na drugi strani takšni, ki zlepa ne vržejo puške v koruzo ter po zaslugi določenih lastnosti osnujejo močno in zdravo zvezo.

V katerih astroloških znakih so rojeni, razkriva Your Tango.

Lev

Kadar nastopi težava, je lev ne ignorira, temveč vse moči uperi v to, da bi jo rešil. S svojim karizmatičnim nastopom do tega pripravi tudi partnerja.

Lev se ne trudi, da bi zadrege reševal sam, čeprav se dobro zaveda, da bi to velikokrat bilo lažje. Kajti ve, da morata težavo, ki zadeva dva, dva reševati s skupnimi močmi.

Rojeni v tem znamenju znajo sodelovati z drugimi in poslušati ter upoštevati njihova mnenja in poglede, vse to pa so lastnosti, ki jim pri snovanju zdrave zveze nedvomno pridejo prav.

Devica

Tudi device premorejo lastnosti, ki obljubljajo zdravo razmerje. Ena od njih je, da ne pričakujejo, da bo partner bral njihove misli, želje in pričakovanja. Torej jih jasno ubesedijo ter ničesar ne prikrivajo. Pa naj bo to žalost, veselje, jeza, razočaranje ali karkoli drugega.

 

Odkritost velikokrat zahteva veliko poguma, a na takšen način se je mogoče izogniti dvomom, zameram in nesoglasjem, do katerih pripelje molk. Kar zadeva device, se pri njej tega ni bati in to pravi partner nedvomno ceni.

Oven

Ovni kvalitetno zvezo osnujejo po zaslugi njihovega smisla za humor. Saj ne, da bi z njim zakrivali resnične težave, a ker v vsaki zadregi najdejo nekaj pozitivnega ter humornega, se z vsem, kar življenje prinaša, veliko lažje soočajo.

Z optimizmom zrejo v prihodnost ter s smešnimi pripombami omilijo zadeve do te mere, da so tudi z vidika partnerja lažje premagljive.

Rak

Za raka je razmerje zelo pomembno, zato se na vse pretege trudi, da bi obstalo ter cvetelo.

Tudi tako, da ga ni sram ali strah pokazati svoje ranljivosti in povedati, kdaj mu je res hudo. Odkrit pogovor o čustvih velikokrat tudi partnerja prepriča v to, da zgladi sprva na videz še tako nerešljive težave.

Kozorog

Kozorog je stabilen, resen in prizemljen ter nikoli krivde na prelaga na nekoga drugega. Za svoje napake prevzame svoj del odgovornosti in se ne izgovarja, temveč se trudi, da bi posledice popravil.

 

Njemu se ni težko opravičiti, velikokrat pa nase prevzame tudi partnerjevo krivdo in tako pokaže, da mu je bolj, kot to, kdo je kriv in kdo nedolžen pomembno, da se znova vzpostavi skladen odnos.

Tehtnica

Tehtnice vedo, da je včasih treba prositi za pomoč. To tedaj, ko jo potrebujejo, tudi storijo. Ne obnašajo se, kot da znajo in zmorejo vse same in bi zato preobremenjene kuhale zamero do partnerja. Zavedajo se, da s tem, ko stvari počnejo skupaj z njim, krepijo odnos.

Včasih pari potrebujejo strokovno pomoč nekoga, ki na zadeve gleda objektivno. Tudi s tem tehtnice nimajo težav. Storile bi vse, da bi rešile spore ter zadrege, to pa govori trdni in zdravi zvezi v prid.

Preberite še: Horoskop: Šest najbolj zanesljivih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se za vsako ceno oklepajo bivšega


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)