Horoskop: Pet astroloških znakov, ki si v toksični zvezi največkrat zatiskajo oči

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki ne dojamejo, da njihov partner ni tako čudovit, kot si zamišljajo.

9.12.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki si v toksični zvezi največkrat zatiskajo oči

Ni vedno lahko prepoznati toksičnega, nezdravega razmerja. Zlasti ne tistim, ki so v njem. Kajti velikokrat ob manipulacijah in čustvenemu ter tudi fizičnemu nasilju zamižijo na obe očesi, idealizirajo partnerja, ga ne vidijo v pravi luči ter za nobeno ceno ne bi priznali njegovih napak.

Zgodi se lahko vsakemu, a najpogosteje so nekritični do slabega razmerja rojeni v sledečih astroloških znakih. Opozarja jih Your tango.

Riba

Rojeni v znamenju rib so po naravi prijazni in v vseh vidijo le najboljše. Čeprav tega sploh ni. Ker so romantične duše tedaj, ko se zadeve ne odvijajo v pravo smer, v domišljiji rišejo pravljične scenarije in zaradi bujne domišljije pozabijo na včasih kruto realnost.

Ob tem si ribe neskončno želijo biti v zvezi in so zanjo pripravljene storiti vse. Tudi spregledati neprimerne vzorce obnašanja, zato idealizirajo tako sočloveka kot odnos z njim in zlepa ne bi priznale, da razmerje še zdaleč ni tako popolno, kot se jim dozdeva.

Kozorog

Kozorog zveze ne osnuje zlahka in v odnos nikoli ne skoči na vrat na nos. Vanj se spusti le z nekom, za katerega je prepričan, da je zanj popoln in si zasluži njegovo srce, le stežka pa prizna, da včasih spregleda ključne lastnosti, ki škodujejo tako razmerju, kot njemu samemu.

Četudi te vodijo v nezdravo zvezo, se kozorog ne vda ter vztraja za vsako ceno. On upa, da se bo življenjski sopotnik spremenil in bo postal boljši človek. To se v večini primerov ne zgodi in druga stran dobi občutek, da lahko počne karkoli, kozorog pa bo to sprejel. Kar v veliko primerih tudi drži.

Tehtnica

Naj bo partner tehtnice še tako slab, ona v zvezi z njim vztraja, vse moči uperi v to, da bi zadeve izboljšala, in če to ne gre, namenoma spregleda neprimerna dejanja življenskega sopotnika.

Tehtnica sovraži spore ter konflikte in dobro ve, da bi odkrit pogovor z nekom, ki je ne spoštuje, prav v te lahko prerastel. Zato raje molči, si v mislih nariše idealen svet in ko se o svojem izbrancu pogovarja z drugimi, ga ne slika skozi realne oči, temveč skozi oči svoje domišljije, v kateri je več kot popoln.

Rak

Rak zlepa ne obupa nad ljudmi in za vsako ceno ostaja s toksičnim partnerjem ter v njemu išče najboljše lastnosti, ob slabih pa zamiži. Hkrati so rojeni v tem znamenju dokaj posesivni in ne prenesejo misli, da bi nekoga, ki ga imajo radi, izgubili, zato glede odnosa niso objektivni, temveč nanj vedno gledajo skozi očala romantike.

Sebe prepričujejo, da je njihov izbranec izjemen, ter upajo, da bo takšen tudi postal. Kar so žal le prazni upi, a raki tega nikoli ne bi priznali.

Strelec

Strelec je po naravi nepopravljiv optimist, prepričan, da bo še tako grozen partner nekoč postal čudovit .

Premore veliko srce, ljubi z dušo ter telesom in vselej upa na najboljše. Prepričan je, da lahko nasilneža ali manipulanta s svojim prijaznim in ustrežljivim odnosom spremeni, čeprav čisto vse nakazuje, da mu to nikoli ne bo uspelo.

Preberite še: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se za vsako ceno oklepajo bivšega

Morda vas zanima tudi: Kaj v razmerju postavljate na prvo mesto (glede na astrološki znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)