Horoskop: To je tisto, kar najbolj potrebujete po slabem dnevu (glede na znamenje)

Ker ima vsak kdaj slab dan je dobro vedeti, kaj hitro odpihne njegove posledice.

29.11.2019 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: To je tisto, kar najbolj potrebujete po slabem dnevu (glede na znamenje)

Pride dan, ko gre res vse narobe. Od jutra pa do večera vas spremlja smola, vi pa ste pod težo neštetih neprijetnosti potrti ter obupani. In seveda potrebujete nekaj, kar bi vas razvedrilo.

Kaj bo, glede na vaš znak, pregnalo posledice slabega dne, na srce polaga portal Thoughtcataloge.

Oven: Fizična aktivnost

Morda tek v naravi, znojenje v telovadnici, seks ali celo nekaj tako preprostega, kot je dinamična video igrica.

Skratka nekaj, ob čemer srce začne hitreje utripati in se na čelu pojavijo znojne kapljice, v hipu spremeni počutje ovna. Na boljše, seveda.

Bik: Razvajanje

Posledice slabega dneva bik najlažje premaga z razvajanjem. Sebe.

Lahko pri kozmetičarki, v sprostitvenem centru ali v domači kadi s kozarcem vina in ob dobri glasbi. Če je biku dano razvajanje, kot bi mignil premaga vso nakopičeno negativno energijo in slabo voljo.

Dvojček: Klepet

Najbolje v živo ali po telefonu, če ne gre drugače, pa tudi v spletni klepetalnici.

Sproščen klepet nedvomno pripomore k temu, da dvojček pozabi na vse slabo, kar se mu je pripetilo in na življenje znova pogleda z bolj veselimi očmi.

Rak: Objem ljubljene osebe

Raki so nežni, občutljivi in zlahka dobijo občutek, da je njihov dan ne samo slab, temveč že kar porazen. Kadar so za to potrti, je zanje najboljša tolažba iskren in topel objem nekoga, ki ga imajo radi in jih je pripravljen poslušati.

Kajti ko rak vse slabo ubesedi hitro spozna, da zadeve vendarle niso tako problematične.

Lev: Nekoga, ki ga spomni, kako poseben je

Lev praviloma premore veliko samozavesti, s pomočjo katere pluje skozi življenje. A tedaj, ko mu to nastavi kakšno past ter dober dan spremeni v slabega, je zanj več kot dobrodošla družba nekoga, ki mu pove ter pokaže, kako poseben, izjemen in čudovit je.

Malo pihanja na dušo ponosnega leva navda z novim odmerkom samozavesti, kar tedaj, ko ima slab dan, najbolj potrebuje.

Devica: Jasen načrt za prihodnost

Devica ima prav posebno strategijo, ki jo uporabi v trenutkih, ko nanjo od vsepovsod letijo puščice. Res je, lahko bi jadikovala in tarnala, a ona zbere vse moči in iz preostanka dneva hoče izvleči le najboljše.

Kajti zaveda se, da vsega, kar je bilo, ne more spremeniti, lahko pa poskrbi, da bo v prihodnje boljše. In prav ta misel je tista, s katero premaga posledice slabega dne.

Tehtnica: Prijatelja, jo zna razvedriti

Za tehtnice praviloma velja, da nočejo biti same, ko imajo slab dan, pa je pri njih potreba po druženju še izrazitejša. One potrebujejo ramo, na katero se naslonijo, uho, ki jih posluša, in prijatelja, ki jih zna razvedriti.

Tudi tako, da jih odpelje na vročo čokolado, na dolg sprehod ali na divjo zabavo.

Škorpijon: Solo pobeg

Prav nič neobičajnega za škorpijona ni, da se tedaj, ko se nad njim zgrinjajo temni oblaki, umakne na samo in v samoti premišljuje o vsem, kar se mu je zgodilo.  Prav tako ni nobena redkost, da se usede v avto ter se nekam odpelje.

Najraje tja,  kjer ga nihče ne pozna. V samoti se umirijo njegove misli in tedaj na zadeve znova pogleda z bolj pozitivne plati.

Strelec: Potovanje

In če mu to ni dano, vsaj izlet. Strelec se ne boji potovati sam, zanj je to izziv, ki plemeniti njegovo življenje in izlet, pa čeprav čisto kratek, v trenutku prežene iz misli vse, kar mu je namenil slab dan.

Kozorog: Nekoga, ki ga spomni na njegove dosežke

Kadar kozorogu stvari ne tečejo kot po maslu, pozabi na vse tisto, kar je v življenju že dosegel.

Tedaj ob sebi potrebuje človeka, ki ga spomni, da ni nesposoben ter da zmore marsikaj, kar je že velikokrat dokazal. A žal je v temnih trenutkih na to pozabil.

Vodnar: Nekoga, s katerim lahko razglablja o svoji novi teoriji

Čeprav vodnar praviloma skriva svoja čustva in jih zlepa ni pripravljen z nikomer deliti, tudi on ni odporen na posledice slabega dne.

Tedaj, ko se zadeve ne odvijajo po načrtu ter ga to potre, je zanj najbolj dobrodošla družba nekoga, s katerim razpreda o novih teorijah, izumih in idejah, kako izboljšati svet.

Riba: Nekoga, ki jo obišče in potolaži

Rojeni v ozvezdju rib so znani po tem, da skrbijo za sočloveka ter so vedno pripravljeni pomagati. Dobro se zavedajo svojih čustev in čustev vseh, ki jih obdajajo. Kadar imajo slab dan, jih občutkov ni sram ali strah, a najraje bi se z njimi soočali sami, kar pa ni najboljša ideja, saj hitro zapadejo v malodušje.

Zato je zanje tedaj nepogrešljiv prijatelj, ki se na vratih pojavi nenapovedano in občutljivi ribi pokaže, da tudi ona v stiski ni sama in da ima ob sebi človeka, ki mu lahko brez zadržkov izlije dušo.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki od najmanj do najbolj zabavnega

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest preponosnih astroloških znakov, da bi koga vprašali za nasvet


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)