Horoskop: Pet najbolj godrnjavih astroloških znakov

Nekateri resnično v vsaki dobri stvari najdejo nekaj ali veliko slabega.

10.11.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet najbolj godrnjavih astroloških znakov

Se vam zdi, da je en od vaših prijateljev vedno nesrečen? Da v vsaki svetli stvari najde nekaj temnega in zato, namesto da bi se veselil, raje godrnja ter negativno energijo širi na vse ostale?

Takšni godrnjavčki niso redki in čeprav so naporni za okolico, so še toliko bolj zase. Kajti sami pred seboj ne morejo ubežati. V katerih znakih pa so najpogosteje rojeni? 

Kozorog

Kadar je kozorog slabe volje, ga je praktično nemogoče prepričati, da vendarle ni vse tako slabo. In slabe volje postane iz še tako neznatnega razloga.

Tedaj godrnja glede vsega, kar doživlja, kar se mu dogaja, kar ima, kar je dosegel (oziroma ni), skratka najde dovolj razlogov za namrgoden obraz in godrnjave pripombe. Na srečo pa to pri njem ne traja večno. In ko ga slaba volja mine, znova postane prijazen ter uslužen prijatelj, na katerega se je mogoče zanašati.

Riba

Tudi ribe so izjemno godrnjave. Največkrat jih na mark obraz napeljejo projekti, ki se niso odvili po njihovih pričakovanjih, padci na poti do uspeha, včasih pa je dovolj že zgolj to, da niso deležne tolikšnega odobravanja in pohval, kot jih pričakujejo od okolice.

Ker so preobčutljive in izjemno čustvene, jih potre že najmanjša malenkost, tedaj padejo v črno luknjo malodušja, godrnjavosti in pesimizma, iz katere se le težko izvlečejo same.

 

Devica

Devico v slabo voljo najpogosteje spravijo zadeve, ki niso opravljene po načrtih ter prepričanje, da je drugi ne upoštevajo in ne cenijo njenega dela. Tedaj sicer ne razpreda o tem, kako je življenje težko in neznosno, postane pa izjemno kritična, stroga ter celo nesramna do vseh, ki jo obdajajo.

Vse, kar je tedaj, ko devica pade v takšno stanje storiti je, počakati, da jo mine in se znova prelevi v človeka, ki ga imajo vsi radi.

Škorpijon

Kadar škorpijon naredi napako ali je soočen s pretežkim izzivom, postane slabe volje. Ker je ekstremno občutljiv, se tedaj spremeni v jeznega, nepotrpežljivega in negativno nastrojenega godrnjavca, ki se prav nič ne ozira na čustva drugih, stresa svojo jezo na vse in že kuje maščevalni načrt, s katerim bo prizadel tistega, ki je po njegovem mnenju kriv za neuspeh.

Pa čeprav je v resnici zanj odgovoren čisto sam. Seveda tega za nobeno ceno ne bi priznal.

Bik

Nobena skrivnost ni, da je bik najbolj trmast v ozvezdju zodiaka. Prav ta trma se včasih prelevi v nezadovoljstvo ter godrnjavost.

Kompromisi so mu tuji in ideje, ki mu niso povšeči, zavrača z neupravičeno kritiko, neosnovanimi utemeljitvami, tudi poniževanjem tistega, ki jih predlaga. Samo da bi dokazal, da je on človek, ki je nezmotljiv ter da so njegove ideje vedno najboljše in najučinkovitejše. Če ga ni noben pripravljen poslušati, godrnja sebi v brk. Pa čeprav samo zato, da potolaži sebe.

Povzeto po Your Tango.

Preberite še: Horoskop: Šest magnetno privlačnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest znakov, ki drugih nikoli ne pustijo na cedilu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)