Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ohranijo mirno kri

Nekateri ne glede na to, kaj preži nanje, ostanejo mirni in zbrani.

5.11.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ohranijo mirno kri

Vse pohvale tistim, ki znajo v krizi ohraniti mirno kri in trezno glavo. Oni vedo, da burni odzivi ter panika zadeve le še poslabšajo, zato z umirjenim pristopom sebi in drugim pomagajo iz še tako velike zagate.

Res je, vsi tega niso sposobni, posamezniki, ki to zmorejo, pa so najpogosteje rojeni v sledečih petih astroloških znakih. Niza jih Your Tango.

Lev

V vsaki krizi pridejo do izraza levove vodilne sposobnosti. On je pogumen, prijazen, pripravljen pomagati in preprosto ve, kako zadeve ohraniti pod nadzorom. Odlično zna razdeliti naloge in poskrbeti, da tisti, ki se skupaj z njim znajdejo v neprijetni situaciji, ne izgubijo glave, temveč ostanejo mirni.

Sicer lev ni preveč ponosen na to, da mora tudi sam kdaj prositi za pomoč, a se zaveda, da mu življenje včasih nalaga pretežke naloge, ki jim brez pomoči drugih ne bi bil kos. Na srečo ima okoli sebe vedno ljudi, na katere se lahko zanaša. Kar ceni in spoštuje.

Dvojček

Kadar od vse povsod letijo puščice, dvojček ostaja miren. Tedaj dodobra izkoristi svoje komunikacijske veščine in vsem pojasni strategijo, ki bi pripeljala do rešitve.

Ker so rojeni v tem znamenju izjemno inteligentni ter kreativni, znajo poiskati poti iz zadrege. Kadar so pod pritiskom, njihovi možgani delujejo s polno paro, ne paničarijo in s svojim nastopom pomirijo vse, ki se zanašajo nanje.

 

Kozorog

Nihče ne more napovedati slabih dogodkov, a kozorog je nanje vedno pripravljen. Zato tedaj, ko nastopijo, ni presenečen, temveč se jim zoperstavi z vnaprej izdelano strategijo, načrtovanimi dejanji in uporabnimi prijemi.

On je moder, sposoben ter pozoren. Impulzivnost mu je tuja kajti dobro ve, da bi z nepremišljenostjo zadeve lahko le še poslabšal. In ker zna ohraniti mirno kri, je njegova družba v krizi več kot dobrodošla. Tako kot vodenje tedaj, ko večina, ki ga obkroža, izgublja zdrav razum.

Tehtnica

Tehtnica vselej teži k ravnovesju in uravnoteženosti. Tudi tedaj, ko nastopi težavna situacija, ohrani zbranost ter mirno kri in poskrbi, da panika zadev ne bi še poslabšala.

Ona najprej dobro premisli, kako se odzvati na okoliščine in nikoli ne ravna nerazumsko ter nepremišljeno, ne obsoja in ne išče krivca, temveč skuša najti kar najboljšo rešitev iz nastale zadrege.

Bik

Res je, da bik zna tudi vzrojiti, a tedaj, ko gre njemu ali ljudem okoli njega za nohte, le redko izgubi glavo. On ohrani mirno kri tudi, ko vsi okoli njega paničarijo ter izgubljajo razum.

S svojim nastopom, besedami in dejanji pomiri okolico, ki se nanj zanaša in verjame, da jo bo popeljal iz nezavidljive situacije. Prav tako je potrpežljiv in zadev ne poslabšuje z naglico ter impulzivnostjo, on ukrepa mirno in počasi, a zagotovo tako, da se zadeve na koncu rešijo.

Priporočamo tudi: Leonardo DiCaprio je velik oboževalec Grete Thunberg in pa »Pumpkin spice« oziroma najboljša jesenska začimba, ki bo izboljšala vsako skodelico kave

Preberite še: Horoskop: Šest preponosnih astroloških znakov, da bi koga vprašali za nasvet

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest znakov, ki drugih nikoli ne pustijo na cedilu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)