Horoskop: Pet astroloških znamenj, ki nimajo dlake na jeziku

Rojeni v nekaterih astroloških znakih ne poznajo leporečja in nikoli ne skrivajo svojih občutkov.

31.10.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znamenj, ki nimajo dlake na jeziku

Obstajajo ljudje, ki so malo skrivnostni in skoraj nemogoče je ugotoviti, kaj v resnici mislijo ter kaj čutijo. Na drugem bregu stojijo posamezniki, ki so kot odprta knjiga. Njihovi občutki brez težav privrejo na plano, njihove besede jasno izražajo, kaj jim leži na duši in nikoli ne prikrivajo resnice. Ne glede na to, kakšna je.

V katerih astroloških znakih pa so najpogosteje rojeni ne ravno disktretni posamezniki? 

Oven

Nekdo, ki je strasten in neomejen, kot je oven, ne more biti taktičen ali, če hočete, diskreten. On je vedno odprt, odkrit in tako nepotrpežljiv, da svojih besed nima časa zavijati v celofan ter razmišljati, kako povedati nekaj, da ne bi nikogar užalil ali prizadel.

Oven se pač ne zadržuje. Ne v besedah in ne v dejanjih. To res ni vselej prijetno za tiste, ki so v njegovi družbi, a dobra plat tega je, da je pri njemu resnica, ne glede na to, kakšna je, kot na dlani.

Lev

Levu sicer veliko pomeni dobro počutje drugih, a po naravi ni sramežljiv in boječ, zato se ne boji povedati, kaj čuti, misli ali meni. Čeprav se njegovo razmišljanje včasih ne sklada z večino, ga zagovarja s ponosom, kakršnega premore le on.

 

Kar pomeni, da ni ravno diskreten in taktičen ter včasih ne izbere primernega načina za ubeseditev svojih idej, opažanj ali mnenj. Nasprotno. Je pa pošten in pravičen, zahrbtnost mu je tuja, kar mu je nedvomno mogoče šteti v prid.

Bik

Drži, da se bik včasih rad zapre v svoj svet, v katerem razmišlja o vsem, kar se dogaja ter zlasti o sebi, a to ne pomeni, da se zadržuje, ko je treba povedati nekaj na glas.

Ko je bik prepričan, da ima prav (kar je pogosto), svoje poglede jasno zagovarja in brani za vsako ceno. Ne glede na to, kaj si ob tem mislijo drugi.

Strelec

Biti netakten, netankočuten in nediskreten ne pomeni biti agresiven, živ dokaz temu je strelec. On je neposreden, odkrit in nesramežljiv z zvrhano mero samozavesti.

Strastno se zavzema za resnico, ki jo brez težav pove, pa čeprav z njo lahko koga užali. To ga ne zanima, kajti odkritost je pri njemu vedno na prvem mestu.

 

Škorpijon

Strasten škorpijon se dobro zaveda svojih občutkov, prav tako teh nikoli ne skriva. Ni ga strah povedati resnice v obraz in brez zadržkov izraziti, kaj čuti.

Kajti zaveda se, da bi prikrivanje, leporečeje in sramežljivost stali na poti do uresničevanja njegovih ambiciji, na to pa za nobeno ceno ni pripravljen pristati. Čeprav  z besedami včasih močno zbode tistega, ki so mu namenjene.

Pozeto po pisanju Your Tango

Preberite še: Horoskop: Šest astroloških znamenj, ki se nikoli ne ustrašijo izziva

Morda vas zanima tudi: Kaj največkrat zasenči vašo prijaznost (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)