Horoskop: Šest izjemno sposobnih astroloških znakov

Ne glede na to, česa se lotijo, nekateri zaradi svojega značaja in naravnih danosti uspejo v skoraj vsemu.

4.10.2019 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest izjemno sposobnih astroloških znakov

Zagotovo poznate nekoga, ki je uspešen v vsemu, česar se loti. Nikoli mu ne spodleti ter vselej doseže tisto, kar si zada. Morda ste med temi srečneži celo sami in če se s tem lahko pohvalite, ste najbrž rojeni v katerem od izjemno sposobnih astroloških znamenj.

Devica

Device blestijo v veliko stvareh. Tudi v tistih, ki so jim sprva tuje.

Morda jih motivira njihov perfekcionizem in želja po tem, da bi bile preprosto najboljše, morda pa so le dovolj pretkane, da se osredotočajo na zadeve, ki jim gredo od rok ter one, ki jim ne ležijo, ignorirajo.

A ne glede na to, kje se skriva ključ do njihovega uspeha, dejstvo je, da one vedno dosežejo tisto, kar si zadajo. Ter da so njihovi rezultati vselej nad povprečjem.

Kozorog

Kozorogi slovijo po delavnosti in disciplini. Prav tako z veseljem osvajajo nova znanja ter širijo in izpopolnjujejo svoje sposobnosti. Oni bodo storili vse, da bi dosegli tisto, kar je v njihovem načrtu.

Velikokrat se zdi, da imajo v življenju srečo in da cilje izpolnjujejo brez pretiranega truda, a resnica je drugačna. Je pa res, da se radi pohvalijo z rezultati, prikrijejo pa pot do njih. Kajti menijo, da nikomur ni treba vedeti, koliko dela, energije in časa so vložili v svoje dosežke.

 

Dvojček

Dvojčki premorejo nešteto talentov in veščin. Blestijo v toliko stvareh, da je hitro mogoče pozabiti, da vendarle ne zmorejo vsega. Kadar jim kaj spodleti, pozornost opazovalcev hitro speljejo na nekaj, kar jim odlično uspeva.

So pravi mali čarovniki, ki drugim dopuščajo videti le tisto, kar sami hočejo, da je opaženo, cenjeno in opevano. Tisto, kar ni, o tistem se ne govori.

Lev

Levi so očarljivi, sposobni in čudoviti. Zdi se, da so z vsemi prijatelji in je ni stvari, ki ji ne bi bili kos. 

Radi se ponašajo s svojimi dosežki, o njih z veseljem govorijo in se z njimi tudi malo pobahajo. Prav njihov ponos in opevanje lastnih uspehov pa sta tista, zaradi česar drugi dobijo vtis, da levom preprosto vedno uspe.

Vodnar

Rojeni v tem znamenju so kreativni in pripravljeni v svoje cilje vlagati veliko truda. Blestijo na številnih področjih, saj premorejo zvrhano mero inovativnosti, domišljije, energije in koncentracije, s katerimi vselej pridejo na konec začrtane poti.

Vedo, da je znanje neprecenljiva vrednota in jasno jim je, da so na poti do uspeha kdaj tudi padci, a ti jim ne vzamejo volje, temveč zagotovijo dodatno spodbudo, da bi sebi in drugim dokazali, da resnično zmorejo ter da zanje ni ovir.

Strelec

Zdi se, da so strelci dobri v vsemu, česar se lotijo. V resnici to drži, zaslugo za njihov uspeh pa gre pripisati dejstvu, da vedno odprtih rok sprejmejo nove priložnosti, ki jim jih ponuja življenje.

Zanje je vse avantura, z vsem se spoprimejo z dobro voljo in so zelo optimistični. Neuspeha se ne bojijo, neustrašno se spopadajo s preprekami ter z nasmehom osvajajo cilje. Prav zato je v očeh drugih vselej videti, kot da jim v življenju teče vse kot po maslu.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj prilagodljivih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest do sebe prestrogih znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)