Horoskop: Šest (preveč) odkritih astroloških znakov

Nekateri vedno povedo resnico, ne glede na to, da ta ni vselej prijetna.

26.9.2019 ob 9:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest (preveč) odkritih astroloških znakov

Poštenost in odkritost sta vrlini, ki ju ceni verjetno vsak. A res je tudi, da slišati resnico ni vedno ravno prijetno, na kar pa se nekateri prav nič ne ozirajo. Oni so iskreni, včasih za to že kar malo kruti in so najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih.

Bik

Če boste bika vprašali za mnenje, boste njegovo mnenje tudi dobili. A to vam morda ne bo všeč. Kajti on ne verjame v laži in ne v mehak pristop.

On bo vedno povedal tisto, kar si misli. Pa čeprav vas bo s tem spravil v jok.

Dvojček

Marsikdo bi rekel, da je dvojček zloben. Čeprav bo dolgo molčal in resnico ohranjal zase, bo tedaj, ko bo odprl svojo lupino brez dlake na jeziku povedal vse, kar si misli o vaši novi službi, srčnemu izbrancu ali oblačilih.

 

Včasih se vam bo zdelo, da to govori zgolj zato, ker vas hoče prizadeti. A največkrat temu ni tako. On pač le pove, kako vidi zadeve in kaj si misli o njih.

Strelec

Strelec se prav nič ne zadržuje in resnico pove tudi tedaj, ko je sploh nočete slišati. Ne z namenom, da bi vam zadal bolečino temveč zgolj zato, ker je odkrit, pošten ter sovraži zahrbtnost in pretvarjanje.

Strelec je prepričan, da z resnico ne more škodovati ne glede na to, kakšna je. Čeprav mu zanjo ne boste vedno hvaležni.

Devica

Nikoli se ne zadržuje in vedno pove, kar si misli. Ona je poštena, tudi nesramna in postaja vse nesramnejša, dokler ne utihnete ter sprejmete njeno resnico.

Ne izbira besed in ne išče sivine temveč jasno in glasno pove, kaj je za njo belo in tudi, kaj se ji zdi črno.

Kozorog

Tudi kozorog ne verjame v leporečje ter zavijanje zadev v celofan. Prav nič se ne trudi, da bi bil prijazen. On pove, kar misli da mora povedati na način, ki ga sam sprejema: neposredno in včasih ostro.

On nima časa, da bi okoli nekoga plesal kot okoli vrele kaše. Če bi torej radi slišali golo, neolepšano in včasih kruto resnico, se obrnite na kozoroga. Ne bo vas razočaral.

Oven

Tisti, ki je na lastni koži spoznal, kako resnico podaja oven, ga najbrž nikoli več ne bo vprašal za odkrito mnenje. Razen, če je seveda mazohist.

Oven verjame v resnico ter jo brez dlake na jeziku tudi pove. S tem, kako jo bo druga stran sprejela, pa se ne obremenjuje.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj trmastih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet znamenj, ki se nikoli ne prepirajo (in vedno najdejo rešitev za spore)

Priporočamo tudi: 

Urška Košir: Veste, koliko industrije bi propadlo, če bi bile ženske zadovoljne v lastni koži

Vse o kisanju zelja in repe

Iz nove knjige Tasty sladice: 12 idej za zaključevanje pit


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)