Horoskop: Šest astroloških znakov, ki nikoli ne priznajo, da jim je res hudo

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki svojih negativnih čustev zlepa ne pokažejo niti ljudem, ki so jim resnično blizu.

14.9.2019 ob 6:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki nikoli ne priznajo, da jim je res hudo

Nekateri drugim preprosto ne pustijo blizu. Ne v fizičnem, temveč v čustvenem smislu. Zdi se, kot  bi se ogradili z visoko ograjo ali steno, ki je nihče ne more preplezati, pa naj se še tako trudi.

Oni nočejo izliti duše, zlepa ne pokažejo, da jim je hudo in za nobeno ceno ne priznajo, da so ranljivi. Odnosi z njimi, predvsem intimni, zato velikokrat niso ravno prijetni, čustveno nedostopni pa so najpogosteje rojeni v znamenjih, ki jih niza Your Tango.

Vodnar

Večkrat se zdi, da vodnar čustev sploh nima. Seveda to ne drži, drži pa, da jih zlepa ni pripravljen pokazati, zato se nadzoruje ter vedno kaže hladen, neprizadet obraz.

Naj v njemu še tako vre, on to skriva. Čustva so v njegovih očeh tako zasebna stvar, da jih nikomur ne razkrije. Kajti strah ga je, da ga drugi zaradi njih ne bi spoštovali, jemali resno ali da bi se, če bi si upal kdaj pokazati prave občutke, iz njega celo norčevali.

Bik

Saj ne, da bik ni čustven. Je. A na poti življenja večina rojenih v tem znamenju pride do sklepa, da izražanje občutkov prinaša več slabega, kot dobrega.

Zato so zadržani, obdani s ščitom, ki ga nihče ne more prebiti in raje sami trpijo v bolečini, stiski ter žalosti, kot bi prave občutke s kom delili. Ne glede na to, kako blizu so si z njim.

Škorpijon

Škorpijon je bil s čustvenim zidom obdan že v maternici. Vsaj zdi se tako, kajti on se hoče za vsako ceno zavarovati ter zato premore močne obrambne mehanizme, s katerimi skriva ranljivost in vselej deluje hladen ter neprizadet.

Čeprav v resnici ni takšen, le strah ga je, da bo kdo njegovo šibkost izkoristil sebi v prid in njemu v škodo.

Tehtnica

Nemogoče je trditi, da je tehtnica čustveno hladna in zadržana. Nasprotno, njen obrambni mehanizem je drugačen: ona svojih čustev ne skriva za visokim, neprebojnim zidom in hladnim videzom, temveč za širokim nasmehom in prijaznostjo do vseh.

Njena varovalna stena je preplet ljubeznivosti, prijaznosti in prijetnih smehljajev tudi tedaj, ko občutki v njej nimajo prave podlage zanje.

Strelec

Strelec se dobro zaveda svojih čustev in pozitivna brez oklevanja tudi pokaže. Kadar pa zadeve ne tečejo kot po maslu, se zapre vase in nikomur ne razkrije pravih občutkov.

Tedaj si nadane hladno masko in nihče ne more spoznati, kaj se skriva za njo. V resnici velikokrat tega ne dojame niti sam.

Dvojček

Čustva niso nekaj, s čimer bi se dvojček z veseljem ukvarjal. Ne s svojimi in ne s čustvi drugih. Kadar se mu zazdi, da postajajo neobvladljiva, jih preprosto izklopi oziroma skrije za hladnim nasmehom ter prav takšnim pogledom.

Kajti strah ga je, da bi kdo njegovo ranljivost izkoristil njemu v škodo. Zato raje ukrepa prej, kot prepozno. In sicer tako, da svojo dušo in srce obda z visoko, neprebojno steno.

Preberite še: Horoskop: katera znamenja najtežje in katera najlažje ljubijo

Priporočamo tudi: Jokate med filmi? Poglejte, kaj to pove o vas


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)