Horoskop: Ti astrološki znaki imajo briljanten um in izjemen smisel za načrtovanje

Ne samo, da se ponašajo z izjemnimi intelektualnimi sposobnostmi, rojeni v nekaterih astroloških znakih jih znajo tudi dodobra izkoristiti.

1.9.2019 ob 6:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop:  Ti astrološki znaki imajo briljanten um in izjemen smisel za načrtovanje

Za posameznike, za katere bi lahko rekli, da imajo briljanten um, ni značilen le visok inteligenčni kvocient, temveč se ponašajo tudi z drugimi sposobnostmi: znajo dobro načrtovati, predvidevati izide ter druge pripraviti do tega, da jim sledijo. Takšne in drugačne težave so zanje izzivi, ki jih z veseljem rešujejo in so zato nepogrešljiv del formalnih ali neformalnih odnosov.

V katerih astroloških znakih pa so ti, lahko bi jim rekli veleumi, najpogosteje rojeni? Kot piše Your Tango, v sledečih.

Devica

Veleumi težijo k popolnosti in obožujejo načrte, ki vodijo do ciljev oziroma do rešitve takšnih ali drugačnih težav. Z vsem tem se lahko pohvalijo device. Kajti one ne samo, da premorejo visoko inteligenco, one se rade tudi učijo, saj želijo znati in vedeti vse.

Osvojeno znanje s pridom izkoristijo. Res je, da včasih ne v prid ostalih, a praviloma zapletene načrte, ki temeljijo na obširnih pripravah in zbranih informacijah kujejo v prid boljšega življenja. Svojega ali tistih, ki jih imajo rade.

Vodnar

Ne zgolj, da vodnarji premorejo oster um, oni so po naravi še vizionarji in izumitelji ter vedno težijo k temu, da bi s takšnimi ali drugačnimi iznajdbami izboljšali svet. Včasih delujejo malo zastrašujoče, saj se težko soočajo s čustvi in se zato zdijo hladni ter nedostopni, velikokrat so nepredvidljivi, a svojih veleumnih danosti praviloma ne izkoriščajo v namen nekomu škodovati.

Nasprotno, oni hočejo vedno pomagati pomoči potrebnim, prispevati k boljši družbi in poskrbeti za lepši svet.

Oven

Ovni so na prvi pogled res preveč zabavni, da bi lahko bili veleumi, a videz tokrat vara. Kajti ko si zadajo cilj vse moči uperijo v to, da bi ga uresničil in pri tem jih nič ne more ustaviti.

Velikokrat ubirajo na pogled neobičajne poti, saj se ne bojijo tveganja in jih ni strah nevarnosti ter so vselej prepričani v najboljši končni rezultat. Tega s svojimi spretnostmi in miselnimi sposobnostmi tudi dosežejo.

Škorpijon

Škorpijoni so, ko gre za doseganje njihovih ciljev, zelo osredotočeni. Vedno imajo izdelan jasen načrt, pri izvrševanju katerega so kaj lahko nekoliko manipulatvni in v njegovo doseganje spretno vključijo tudi druge, ki hote ali nevede delujejo v korist rojenih v tem znamenju.

Na videz so hladni in neprizadeti, a z mislimi in dejanji vselej pri stvari. Zlasti, ko gre za uresničevanje takšnih in drugačnih namer.

Preberite še: Zakaj je v življenju potrebno načrtovati NEUSPEH.

Morda vas zanima tudi: Šest ponosnih astroloških znakov, ki se dobro zavedajo svoje vrednosti.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)