Horoskop: Šest najbolj pozabljivih astroloških znakov

Rojeni v določenih astroloških znakih se ne morejo pohvaliti z dobrim spominom.

7.9.2019 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest najbolj pozabljivih astroloških znakov

Starejši še zdaleč niso edini, ki jim nagaja spomin. Rojeni v nekaterih astroloških znakih se z dobrim ne morejo pohvaliti ne glede na to, koliko let štejejo. Katera so znamenja, ki jih je treba vedno spominjati, opominjati ali opozarjati na dane obljube ter zadane naloge, niza Your Tango.

Oven

Bodimo odkriti: pozornost ovnov je preprosto preveč razpršena, da bi lahko v spominu zadržali vse informacije, ki jih sprejemajo iz okolja. Zato ne samo, da jih velikokrat preslišijo, slišano tudi hitro pozabijo. 

Rado jim uide iz spomina, kdaj so dogovorjeni s prijatelji ali do kdaj morajo dokončati projekt. Zdi se, kot bi se v njihovih možganih odvijalo tekmovanje in nekatere informacije, obljube ali načrti pač ostanejo daleč zadaj.

Strelec

Strelci imajo zelo selektiven spomin ali, kot bi rekli drugače, v njihovem spominu so luknje. Zapomnijo si denimo, da so obiskali predstavo, iz spomina pa jim uide, s kom so na njej bili in o čem je tekla beseda. Ali da morajo kupiti kruh, a ne ko pridejo v trgovino ne vedo več, kakšnega naj bi prinesli domov.

Oni si zapomnijo veliko sliko, podrobnosti pa so že preveč. A konec koncev živijo preveč dinamično življenje, da bi se obremenjevali z malenkostmi.

Lev

Spomin levov je nekoliko pristranski. Oni s zapomnijo stvari, ki neposredno vplivajo na njihovo življenje, izkušnje, ki so jih bili deležni sami in občutke, ki so jih tedaj prevevali.

Le težko pa si zapomnijo tisto, kar jih osebno ne zadeva. Ne samo, da jim skozi eno uho noter in skozi drugega ven gredo obrekovanja, tudi kakšne rože ima najraje najljubša prijateljica ali kaj se ji je zgodilo na dopustu je zanje tako nepomembno, da tega ne zadržijo v možganih.

Riba

Ribe toliko časa preživijo v svojem fantazijskem svetu, da jim tisto, kar se zgodi v resničnem, pogosto uide. Tudi iz spomina.

Njihova domišlja je včasih tako živa, da ne vedo natančno, ali so nekaj v resnici doživele ali gre le za plod sanjarjenja, zato se na svoj spomin le težko zanašajo in jih morajo drugi vedno opominjati na zadane naloge ali dane obljube.

Dvojček

Tudi dvojčki imajo, grdo rečeno, kratek spomin. Velikokrat imajo informacijo na robu jezika, a nikakor je ne morejo priklicati.

V mislih si zadajajo toliko nalog, da si je nemogoče zapomniti vse in zvečer velikokrat v posteljo ležejo z mislijo, da so nekaj pozabili, za nobeno ceno pa se ne spomnijo, kaj bi to bilo.

Vodnar

Um vodnarjev deluje po svoje: informacije, ki se mu zdijo nepomembne, v trenutku izbriše. Je že tako, da potrebuje prostor za nova dognanja, ideje, dejstva in podatke ter zato vse, kar je trenutno neuporabno, roma v smeti.

Rojeni v tem znamenju se praviloma s tem pretirano ne obremenjujejo. Kajti tisti, ki vodnarje poznajo, jim njihove pozabljivosti ne zamerijo, sami pa dobro vedo, kje znova priti do pozabljenih informaciji.

Preberite še: Naložba v prihodnost: tako lahko ohranite dober spomin

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Ti astrološki znaki imajo briljanten um in izjemen smisel za načrtovanje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)