Horoskop: Rojeni v teh petih znakih resnično znajo uživati življenje

Hedonističen način življenja so nekaterim v zibelko položile zvezde.

16.9.2019 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojeni v teh petih znakih resnično znajo uživati življenje

Hedonisti ali uživači so ljudje, ki so zelo osredotočeni na občutke ugodja ter veliko moči uperjajo v to, da bi jih dosegli. V obliki, ki njim samim prinaša največ zadovoljstva. Asketsko življenje jim je tuje, oni hočejo uživati in so najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih, ki jih navaja Your Tango.

Bik

Domala vsi se bodo strinjali, da je bik največji hedonist med astrološkimi znaki. On je čuten, živi za ugodje, prisega na udobje in se povsem brez težav tako ali drugače razvaja.

S hrano, prijetnim bivalnim okoljem, luksuznimi počitnicami, okusno pijačo. Materialistično usmerjen bik bo storil vse, da bo imel dovolj sredstev za razvajanje … sebe. Ne, pri doseganju ugodja se ne zanaša na druge, temveč le zase, kar mu je nedvomno mogoče šteti v prid.

Lev

Ena od značilnosti hedonistov je, da se tedaj, ko niso v središču pozornosti, ne počutijo ravno prijetno. Oni želijo biti opaženi ter občudovani, kar nedvomno velja za leve.

Rojeni v tem ozvezdju se radi vpadljivo oblačijo, z veseljem pokažejo vse, kar imajo, poskrbijo, da so vanje uperjeni žarometi in oči, prav v neizmerni pozornosti, občudovanju in polsušanju hvalospevov drugih pa najdejo največje zadovoljstvo.

 

Tehtnica

Tehtnice so včasih malo površne in jih hitro očara zunanja podoba nekoga ali nečesa. One imajo rade vse, kar je na videz lepo. 

Lep obraz in razkošje sta največkrat dovolj za pritegnitev pozornosti tehtnice, katerih glavna motivacija je pogosto lasten užitek, ki ga najdejo v vsem, kar je estetsko dovršeno.

Škorpijon

Nobena skrivnost ni, da so škorpijoni po naravi strastni. Ko si nekaj želijo, si tega želijo močno. Radi imajo čutne užitke, predvsem v seksualnem smislu, obožujejo tovrstno eksperimentiranje in storijo vse, da bi potešili svoj velik spolni apetit.

Sledenje hedonističnemu stilu življenja za škorpijone torej pomeni zlasti zadovoljevanje spolnih užitkov, čeprav so naklonjeni tudi drugim, seveda takšnim, telesne narave.

Oven

Ovni ne prenesejo rutine in cenijo spontan življenjski slog. Užitek najdejo predvsem v tveganjih, avanturah in norih podvigih, o katerih, preden jih izvršijo, ne razmišljajo prav veliko. Zlasti pa ne o posledicah, ki jim sledijo.

Če si oven nečesa želi, bo to dosegel ne glede na vse. Da bo le imel v življenju veliko dogodivščin in se vanj ne bo prikradlo dolgočasje.

Preberite še: Horoskop: Ta znamenja imajo največ možnosti za zadetek na loteriji

Morda vas zanima tudi: Za lepše življenje spremenite to malenkost (glede na vaš astrološki znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)