Horoskop: Pet znamenj, ki se nikoli ne prepirajo (in vedno najdejo rešitev za spore)

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki se za vsako ceno željo izogniti hudim besedam.

30.8.2019 ob 9:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet znamenj, ki se nikoli ne prepirajo (in vedno najdejo rešitev za spore)

Nekateri ljudje komaj čakajo, da zavre kri in s svojimi dejanji ter besedami še podžigajo ognjene zublje sporov. Ali jih, kar tako, iz dolgočasja, zanetijo sami. Pravimo, da so konfliktni.

Na drugem bregu stojijo tisti, ki bi radi vedno živeli v miru, ki ne prenesejo sporov in bi storili vse, da bi jih preprečili, se jim izognili ali jih pomirili. Ti so nekonfliktni in po pisanju Your Tanga najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih.

Tehtnica

V popolnem svetu tehtnic bi se vsi razumeli, imeli radi in shajali drug z drugim. Kadar med ljudmi izbruhnejo spori, pa čeprav zgolj verbalni, je tehtnicam nelagodno.

Ker so se sposobne vživeti v kožo drugih, na zadeve znajo pogledati z različnih plati, ker so po naravi poštene ter pravične pa zmorejo hitro ukrepati tako, da pomirijo razgrete glave.

Nikoli nikogar ne obsojajo, ne grozijo in ne iščejo krivca, temveč pomagajo pri iskanju rešitev. V resnici so tehtnice nekakšni mirovni posredniki med znamenji zodiaka in vse moči uperijo v to, da bi v družbi, družini ali v službi znova zavladala složnost.

Rak

Srčna želja rojenih v ozvezdju raka je, da bi bili vsi povezani v eno veliko družino, v kateri ne bi bilo sporov in zamer. Zlasti, ko gre za ljudi, ki so jim blizu. Oni so tedaj, ko izbruhnejo prepiri nesrečni, a znajo ohranjati tok komunikacije v smeri, ki pripelje do sprave in soglasja.

Vedno poslušajo obe sprti strani, če je le mogoče ostajajo nepristranski ter objektivni in poiščejo način, s katerim pomirijo razgrete glave ter ponudijo rešitev, ki je po volji vsem, ki so ujeti  v vrtinec srepih pogledov ter jeznih besed.

Riba

Tankočutne ribe prepoznajo negativne vibracije še preden jih sprti pokažejo ali ubesedijo. Premorejo veliko empatije in razumevanja, zato v družbi zlahka vzdržujejo ali ponovno vzpostavijo mir.

Nikogar ne obsojajo, nikomur ne sodijo, ne iščejo krivca in poskrbijo, da se že tako slabe zadeve ne bi še poslabšale. Bolj, kot samo jedro spora, jih vedno zanima njegova rešitev, do katere s svojimi taktikami in modrimi besedami vedno pomagajo tistim, ki se gledajo izpod čela.

Kozorog

Praktični kozorogi vedo, katere besede uporabiti, da se spor ne bi še dodatno razplamtel. Premorejo izjemen talent za reševanje takšnih in drugačnih zadreg ter vselej pridejo do najboljše možne rešitve za obe vpleteni strani.

Oni ohranijo trezno glavo, s svojim mirnim nastopom pomirijo in pripeljejo do kompromisa, pod vplivom katerega se jeza umakne složnosti.

Devica

Device so znane po tem, da v vsaki situaciji razmišljajo trezno in ponudijo praktičen ter uporaben nasvet. Strani, ki sta med seboj sprti, znajo pripraviti do tega, da se jim odpreta in zaupata, na podlagi slišanega pa poiščejo najboljšo rešitev.

One so med prijatelji, člani družine ali sodelavci glas razuma in poskrbijo, da se sporne zadeve ne bi razrasle čez vse meje, saj vse moči uperijo v to, da bi jih rešile daleč pred kritično točko.

Preberite še: Horoskop: Najboljši zaupniki med astrološkimi znaki

Morda vas zanima tudi: Horoksop: Pet čustveno hladnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)