Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vsakega nasmejejo

Ker je smeh pol zdravja je dobro vedeti, kateri astrološki znaki ga znajo zvabiti iz grla.

22.9.2019 ob 5:45 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vsakega nasmejejo

Zlasti tedaj, ko zadeve ne tečejo kot po maslu, je več kot dobrodošla družba nekoga, ki zmore s humorjem pregnati temne oblake. Tisti, ki s tem nimajo težav ter znajo, vsak na svoj način, vsakogar spraviti v smeh, so najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih, ki jih navaja portal msn.com.

Strelec

Strelci so znani po svojem humorju. In po tem, da se tedaj, ko nasmejijo vse ostale, odlično počutijo tudi sami. Oni so po naravi optimistični, sproščeni, na življenje gledajo s svetle plati ter s svojim nastopom in besedami hitro zvabijo smeh. S šalami na račun drugih, z norčevanjem iz sebe, z neobičajnimi zgodbicami in smešnimi kretnjami vedno uspejo priklicati dobro voljo.

Dvojček

Družabni in odprti dvojčki so med najbolj zabavnimi pripadniki zodiaka. Oni se brez težav prilagodijo okolju in ljudem, z dinamičnim nastopom in domiselnimi šalami vselej poživijo dogajanje in s svojim obnašanjem poskrbijo, da v njihovi družbi nihče ne ostane resnega obraza.

 

Škorpijon

Škorpijoni imajo smisel za humor, le da se ta razlikuje od tistega, s katerim družbo razveseljujeta strelec in dvojček. Rojeni v ozvezdju škorpijona temne oblake največkrat preženejo s ciničnim humorjem in sarkazmom. Tudi črni humor obvladajo. Tako zelo, da ob njem ni mogoče ostati resen.

Oven

Oven premore ogromno energije in se zna pošaliti iz čisto vsake stvari. Drži, da je njegov glavni namen preusmeriti pozornost nase, a ko s smešnimi, včasih tudi žaljivimi pripombami ter s spontanimi komičnimi nastopi zvabi gromek smeh je pomembno le to, da zna dodobra nasmejati.

Devica

Z analitičnim opazovanjem device hitro prepoznajo, kaj nekdo v njihovi družbi potrebuje in kadar je to odmerek smeha, v spominu zagotovo najdejo kakšno dobro šalo, se spomnijo prizora iz komedije ali za sprostitev ozračja ter dober smeh izustijo sarkastično pripombo na račun nekoga, ki ga poznajo, sebe ali aktualnega dogajanja. Skratka, tudi devicam humor ni tuj in včasih se še same ne zavedajo, kako smešne znajo biti.

Preberite še: Horoskop: Rojeni v teh petih znakih resnično znajo uživati življenje

Priporočamo tudi: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki nikoli ne priznajo, da jim je res hudo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)