Horoskop: 6 znamenj, ki so polni idej, vedno spodbujajo in so najboljši voditelji

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki dobro vedo, kdaj je treba zadeve vzeti v svoje roke in znajo spodbuditi druge, da sledijo njihovim idejam.

11.10.2019 ob 5:40 | Foto: GettyImages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 6 znamenj, ki so polni idej, vedno spodbujajo in so najboljši voditelji

Obstajajo ljudje, ki vedno dajo pobudo in na drugi strani tisti, ki čakajo, da ta od koga pride. Na to, v katero skupino kdo sodi, vpliva tudi datum rojstva. Pobudniki so največkrat rojeni v sledečih ozvezdjih zodiaka.

Oven

Ovni so polni energije ter vedno pripravljeni na nova doživetja. Z veseljem nabirajo izkušnje in za nobeno ceno ne izpustijo dobre priložnosti iz rok. Oni zagotovo ne sodijo med ljudi, ki bi dopustili, da bi življenje šlo mimo njih, sami pa bi bili le opazovalci.

Ne, oni so vselej  pripravljeni pokukati iz cone udobja in se spopasti z izzivi. Zato ne čakajo, da bi jim kdo zapovedal, kdaj skočiti v akcijo. To, naj bo z dejanji ali besedami, storijo sami od sebe. Ter k temu, da jim sledijo, brez težav pripravijo širše ali ožje množice.

Strelec

Strelci ne čakajo, da bi jim kdo prižgal zeleno luč. Oni ne sedijo v kotu in pasivno pričakujejo, da se bo nekaj zgodilo. Ne, če nekaj potrebujejo ali želijo, vse moči uperijo v to, da načrt izpolnijo.

 

Lastni cilji jih vedno spodbujajo in motivirajo, oni so vselej aktivni udeleženci in če je treba, brez težav vodijo ostale.

Vodnar

Vodnarji se dobro zavedajo svojega briljantnega uma, a to jih ne ovira pri tem, da bi se kdaj zatekli k nekomu, ki vendarle ve več od njih. Oni so radi na tekočem, vselej zbirajo nove informacije in so se pripravljeni učiti.

Hkrati premorejo dovolj samozavesti, da z veseljem prevzamejo pobudo, vodijo druge in jim pomagajo. Na takšen način širijo svoja obzorja, nabirajo nove izkušnje in izkoriščajo priložnosti, ki jih tisti, ki se raje držijo v ozadju, večkrat izpustijo.

Lev

Vodje, kakršni so levi, seveda morajo znati prevzeti pobudo. Oni se zavedajo, da le s pravim vodenjem lahko uspe manjši ali večji projekt, zato brez težav stopijo na čelo množice ter jo s svojim pristopom uspešno peljejo proti zadanemu cilju.

Znajo izbirati prave trenutke in primerne besede. Zavedajo se, da včasih storijo tudi napake, a te jim ne vzamejo volje in avtoritete, temveč se iz njih skušajo kar največ naučiti.

Škorpijon

Rojeni v tem znamenju zaupajo vase in vedo, kdaj morajo spodbuditi ostale. Njih ženejo lastna volja, potreba po dokazovanju svojih sposobnosti in nikoli ne spijo na lovorikah.

Naj gre za delo ali ljubezen, vselej so pripravljeni prevzeti iniciativo ter ne čakajo. Prvi korak storijo ne glede na to, kako brezupna se zdi situacija ter tako vedno znova dokazujejo, da zanje ni meja.

Kozorog

Kozorogi so ekipni igralci. A to ne pomeni, da se skrivajo v množici in tiho sledijo. Ne, oni so praviloma pobudniki, ki spodbujajo ter motivirajo druge in vselej delujejo v dobro vseh.

Kozorogi so pripravljeni opraviti vse naloge in še več. So izjemni vodje, ne samo z ukazi, temveč tudi z dejanji, saj brez težav poprimejo za delo. Ne da bi jim to kdo naročil.

Povzeto po pisanju portala Your Tango

Preberite še: Horoskop: Rojeni v teh petih znakih resnično znajo uživati življenje

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki nikoli ne priznajo, da jim je res hudo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)