Horoskop: Šest astroloških znakov, ki jim je dano podirati svetovne rekorde

Nekateri premorejo lastnosti, ki jih popeljejo v Guinnessovo knjigo rekordov.

20.9.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki jim je dano podirati svetovne rekorde

Obstaja nešteto svetovnih rekordov. Nekateri od njih so povezani z naravnimi danostmi, drugi s sposobnostmi, močjo, včasih do njih pomaga iznajdljivost, trdo delo, so tudi takšni, ki so doseženi zgolj po naključju in še bi lahko naštevali.  Najodmevnejši so zbrani v Guinnessovi knjigi rekordov in rojeni v določenih astroloških znakih imajo največ možnosti, da se zapišejo vanjo. V katerih, razkriva Your Tango. In tudi, s čim se bodo zapisali v zgodovino.

Kozorog

Rojeni v tem znamenju premorejo tri kvalitete, ki jim pomagajo do izjemnih dosežkov: odločnost, sposobnost vodenja in delavnost.

In če se kozorog odloči, da bo v nečem boljši od ostalih, bo to zagotovo tudi dosegel. On ne bo ubiral bližnjic, on ne bo kršil pravil in on ne bo odnehal, dokler naloga ne bo dokončana ali namera uresničena.

Rekord, ki ga bo kozorog podrl: najdaljša kariera v isti službi. Ko najde delo, v katerem resnično uživa, bo v njem zagotovo vztrajal.

Oven

Tudi ovni premorejo veliko lastnosti, ki jih popeljejo med svetovne rekorderje. Tekmovalnost in neustrašnost sta med njimi nedvomno na prvih mestih.

Oni ne poznajo ovir, se vedno dokazujejo ter brez zadržkov sledijo svojim željam. Za ovne ni meja ne glede na tveganja, ki jih takšen stil življenja prinaša.

Rekord, ki ga bo najverjetneje podrl oven: skok z elastiko z najvišje točke ali skok s padalom z višine, s katere si ni drznil skočiti še nihče.

Lev

Dejstvo je, da leve že tako vsi občudujejo in obožujejo. Kadar storijo kaj neobičajnega ter posebnega, so deležni še večjega odobravanja, kar jim seveda odgovarja. Levi so pač radi v središču pozornosti in bi storili vse, da bi tako tudi ostalo.

Oni presenečajo z dejanji, ki so drugačna, posebna in zaradi katerih izstopajo iz povprečja.

Svetovni rekord, ki ga bo podrl lev: največje število ogledov videa na YouTubu, v katerem počne nekaj, s čimer zagotovo navduši širše množice.

 

Škorpijon

Tisti, ki zmorejo presegati meje in podirati rekorde, so strastni, močno osredotočeni na svoj cilj ter premorejo veliko moči. Škorpijoni vse to imajo.

Oni so ambiciozni, pametni, znajo izkoristiti pravi trenutek in zato zlahka dosežejo nekaj, kar ni še nihče. Ter dolgo tudi ne bo.

Svetovni rekord, ki ga bo porušil škorpijon: največ orgazmov v enem dnevu. Kajti erotično znamenje svoje kvalitete nedvomno zna izkoristiti tudi v postelji.

Devica

Če se devica odloči podreti svetovni rekord, bo to zagotovo dosegla. Začela bo z zbiranjem podatkov in informaciji, na podlagi teh izdelala podroben načrt in pri izpeljavi tega uporabila svojo natančnost, doslednost in pripravljenost na trdo delo.

Sposobna devica uresniči vsak, še tako zapleten plan in lahko poruši rekord. Če s tem pomaga širši družbi, še toliko bolje.

Svetovni rekord, ki ga podre devica: največ zbranih sredstev v dobrodelne namene.

Bik

Biki so vztrajni, odločni in se zlepa ne predajo. Ko si nekaj zadajo, jih nihče ne pripravi do tega, da bi si premislili in s potrpežljivostjo ter pridnostjo pridejo do cilja.

Če jim spodleti, začnejo znova. Noben poraz jih namreč ne pripravi do tega, da bi odnehali.

Svetovni rekord, ki ga bo podrl bik: največja zbirka izbranega slikarja, pesnika ali pisatelja. Kajti ne samo, da so biki trmasti in vztrajni, so tudi veliki ljubitelji umetnosti.

Preberite še: Horoskop: Ta znamenja imajo največ možnosti za zadetek na loteriji

Priporočamo tudi: Tortopretvornik: lahka biskvitna masa in okrogel pekač in pa Marie Kondo priznala, da ji zmankuje časa za pospravljanje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)