Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se radi umaknejo v samoto

Rojeni v nekaterih astroloških znakih potrebujejo veliko časa zase in se morajo vsake toliko umakniti v svoj svet.

14.11.2019 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se radi umaknejo v samoto

Dejstvo je, da vsak potrebuje čas, v katerem je sam s seboj. A nekateri trenutke, ki jih namenijo samo sebi, cenijo bolj, od drugih.

V resnici to, da so največkrat sami, rojene v nekaterih astroloških znakih prav nič ne moti. Nasprotno, oni brez težave živijo sami, potujejo sami, se zabavajo sami, jedo sami, skratka, sami sebi so dovolj. V katerih ozvezdjih zodiaka pa so praviloma rojeni samotarji, navaja Your Tango.

Lev

Lev rad vadi. Ker ve, da je vaja pot do popolnosti in on hoče biti popoln. Res je, da vadi zato, da bi navdušil množice, priprave na to, da bi kar najbolj blestel, pa najraje izvaja tedaj, ko ga nihče ne more opazovati.

Kar pomeni, da se vsake toliko odmakne od svojih občudovalcev in izpopolnjuje tehnike nastopanja, izdelovanja predmetov, pili svoje sposobnosti in dodeluje vse, kar bo nekoč predstavil drugim ter bo, po njegovih pričakovanjih, znova požel gromek aplavz.

Bik

Biki so sicer po naravi družabni in so radi obdani s prijatelji ter družino, a rojeni v tem ozvezdju se od časa do časa z veseljem umaknejo v samoto, kjer se posvečajo samo sebi.

Kaj tedaj počno? Berejo, se razvajajo, poležavajo pred televizijo, skratka, uživajo v družbi samih sebe. Kako dolgo ždi bik odmaknjen od drugih? V resnici nihče ne more napovedati, kdaj bo znova prilezel iz svoje votline. Morda čez nekaj ur, nekaj dni ali nekaj tednov. A ko se v tišini sam s seboj pocrklja in pomiri, znova postane prijetna ter nepogrešljiva družba.

 

Tehtnica

Tehtnice cenijo kvaliteten čas, ki ga lahko preživljajo same s seboj. Kajti zanje je druženje naporno. Ne zato, ker ni bi marale ljudi, temveč zato, ker hočejo vsem ugajati in nočejo nikogar prizadeti ali razočarati.

To zahteva veliko energije ter moči, oboje pa si lahko zagotovijo le tedaj, ko so same s seboj.

Oven

Morda največje presenečenje na tem seznamu. Kajti oven slovi po družabnosti in pri njem je potreba po druženju izjemno izrazita. Pa vendar: včasih se rad zapre v svoj svet, kjer razmišlja o življenju in predvsem, nabira energijo za nove podvige.

Res je, da trenutki samote pri ovnu ne trajajo dolgo, a brez njih zagotovo ne bi zmogel početi vsega, kar mu je ljubo in tega se več kot dobro zaveda.

 

Strelec

Najbolj neodvisno in samostojno znamenje zodiaka je nedvomno strelec. On lahko vse počne sam: sam potuje, sam živi, sam kuha in sam je.

Kajti dobro se zaveda, da druženje zahteva prilagajanje. In prilagajanju on pač ni naklonjen.

Dvojček

Čeprav se na prvi pogled zdi drugače, dvojčki v resnici veliko časa preživijo v samoti. Največkrat zato, ker se ne morejo odločiti, s kom bi se družili oziroma, če bi sploh se.

Sicer obožujejo družbo, a le težko se držijo načrtovanih srečanj, tudi zmenkov. Svoje nezanesljivosti se ne zavedajo in ko jih prijatelji nehajo vabiti na takšna ter drugačna druženja, velikokrat obsedijo doma in žalostno tuhtajo, kako nesrečni so, ker nimajo nikogar, s katerim bi preživljali čas. A se s samoto, zaradi prilagodljivosti, kaj hitro sprijaznijo in v njej začno uživati.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki od najmanj do najbolj zabavnega

Mord vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znamenj, ki nimajo dlake na jeziku


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)