Horoskop: Šest najbolj zanesljivih astroloških znakov

V nekaterih astroloških znakih rojeni prijatelji v vsaki stiski stojijo ob strani.

1.12.2019 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest najbolj zanesljivih astroloških znakov

Vsak ob sebi potrebuje človeka, na katerega se lahko obrne v stiski. Pa naj bo to prijatelj, partner ali član družine. To je oseba, ki ne glede na vse, vedno pomaga, posluša, tolaži, razume ter drži obljubo.

In če je v vašem najožjem krogu nekdo, rojen v sledečih astroloških znakih, ste po pisanju Your Tanga lahko prepričani, da vas nikoli ne bo pustil na cedilu.

Bik

Bik je trmast, zanesljiv, potrpežljiv in vztrajen. Ko z nekom osnuje prijateljstvo, tega ni več mogoče zlomiti. Bik je tu ob veselih in ob žalostnih trenutkih.

Kadar se nakopiči vsega preveč, kadar se življenje zdi črno in neznosno, zna s poslušanjem ter z modrimi besedami ublažiti bolečino, in kadar so zvezde na vaši strani, iskreno deli veselje z vami. 

On ne bo stisnil repa med noge ne glede na to, kako težke, zapletene ali celo nevarne so videti zadeve. On bo storil vse, da bi jih speljal na prava pota.

Rak

Na raka se je vedno mogoče zanašati. On vas bo zagovarjal v javnosti ali vas tolažil doma. Prilagodil se bo vašim potrebam in se pri tem ne bo oziral nase. Ljudi, ki jih ima rak rad, brani za vsako ceno in jih nikoli ne razočara.

Ko rak enkrat nekoga vzame za svojega, je ob njem v dobrem in slabem. On je zvest in predan ter nikoli ničesar ne pričakuje v zameno.

Lev

Tudi lev sodi med astrološka znamenja, ki so vedno pripravljena pomagati. Rojeni v tem ozvezdju nudijo neizmerno podporo, branijo svoje prijatelje in znajo poskrbeti, da v življenje znova posijejo sončni žarki.

Če je nekdo, ki ga ima lev rad, potrt, jezen ali žalosten, pozabi nase in skuša pomagati po najboljših močeh. On nikoli ne beži pred težavami. Ne glede na to, ali pestijo njega ali njegove prijatelje, se z njimi sooči in vse moči uperi v to, da bi jih premagal.

Devica

Med astrološkimi znaki ni bolj zanesljivega in zaupanja vrednega, kot je devica. Ona vselej pomaga na najboljši možni način.

Ker je izjemno inteligentna, premore najboljše nasvete, podaja uporabne predloge in z njimi prežene temne oblake. Ker so rojeni v tem znamenju zelo pozorni, večkrat poskrbijo, da se njihovi prijatelji neprijetnostim izognejo, še preden bi te lahko zamajale tla pod nogami.

Kozorog

Prizemljen in zanesljiv kozorog je vedno ob tistemu, ki ga potrebuje. Tudi tedaj, ko ta morda sploh ne ve, da je v njegovem življenju dobrodošla podpora nekoga, ki je zvest, močan in predan.

Prijateljstvo s kozorogom premaga vse izzive in z leti postaja vse boljše in boljše. Ko se kozorog nekomu zaveže, za vedno ostaja ob njemu, in četudi deluje včasih hladno ter neprizadeto, prijateljem nikoli ne obrne hrbta.

Riba

Ribe so prijazne, zveste ter v vsakem trenutku pripravljene priskočiti na pomoč. Zlasti tistim, ki jih imajo rade. Premorejo nekakšen šesti čut in nagonsko vedo, kdaj je njihova pomoč dobrodošla in tedaj nudijo podporo ter zaščito.

Riba skrbi za prijatelja, ko je bolan, ga opraviči, ko zaide na stran pota, in nase prevzame odgovornost, ko zagreši napako. Skratka, riba je neprecenljiv in nepogrešljiv prijatelj.

Preberite še: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se radi umaknejo v samoto

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ohranijo mirno kri


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)