Horoskop: Astrološki znaki od najmanj do najbolj zabavnega

Medtem, ko so nekateri astrološki znaki praviloma resni, so na drugi strani tisti, ki znajo vsakega nasmejati.

8.11.2019 ob 5:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki od najmanj do najbolj zabavnega

Vsaj malo smisla za humor premore vsak. Res pa je, da je pri nekaterih bolj in pri drugih manj izrazit. V katero skupini kdo sodi je, kot piše Pure Wow, odvisno tudi od tega, kaj je po horoskopu. Takole pa niza lestvico od najmanj do najbolj zabavnih astroloških znakov.

Kozorog

Kozorog raje, kot bi stresal šale in zabaval vse okoli sebe, ohranja resen ter zadržan videz. Vsa čustva, da tudi veselje, skriva zase in zagotovo mu ne bi škodovalo, če bi se kdaj sprostil ter od srca nasmejal.

Tega mu nedvomno nihče ne bi zameril.

Vodnar

Vodnar med resne znake ne sodi zato, ker ne bi imel rad zabave in smeha, temveč, ker mu ni po volji, da bi s šalami zabaval druge. Raje uživa v smešnih pripombah tistih, ki ga obkrožajo.

V novem okolju je sicer sprva zadržan in na pogled hladen, a ko se sprosti, vendarle zna pokazati, da ceni dober humor ter prav takšno zabavo.

Rak

Za raka je značilen poseben humor, ob katerem se tisti, ki ga dobro poznajo zabavajo, oni, ki si z rakom niso blizu, pa ga največkrat ne razumejo in zato se jim rojen v tem znaku ne zdi najbolj zabaven ter so ob njegovem drznem, neposrednem humorju lahko celo užaljeni.

Zato, raki previdno. Vsaj v prvih nekaj pogovorih. Ko pa vas nekdo dobro spozna, s svojimi šalami na dan.

 

Bik

Rojeni v znamenju bika so malo lenobni in prav takšen je tudi njihov humor. Oni se ne trudijo, da bi bili za vsako ceno zabavni in s šalami ne silijo v ospredje. Šaljivo pripombo pa kaj radi zašepetajo nekomu, ki stoji tik ob njih, kar izzove smeh ter seveda vprašujoče poglede ostalih.

Čeprav je hihitanje v dvoje res lahko zabavno, ne bi bilo nič narobe, če bi bik kdaj svoje duhovite pripombe delili z vsem. Kajti: več kot se jih smeji, bolj je zabavno.

Riba

Bi radi slišali zabavno zgodbo? Torej je riba pravi naslov. Rojeni v tem ozvezdju radi razgibajo vzdušje z zabavnimi pripovedovanji, je pa res, da včasih predolgo prihajajo do bistva ter zato izgubijo občinstvo. Ali vsaj del tega.

Torej drage ribe, najprej preverite, koliko časa imajo vaši poslušalci na voljo. In potrpežljivosti. Ali še bolje: v vsakem primeru čim prej preidite na bistvo.

Devica

Devica je kraljica ironije in sarkazma. Ta druge neredko spravi v zadrego, a tisti, ki razume bistvo šal rojenih v tem znaku, se jim nedvomno dodobra nasmeje. Devica ironijo najde v vsaki situaciji.

Drži, da takšen humor ni vedno najbolj primeren, a kadar je na mestu, zagotovo deluje.

Škorpijon

Škorpijon obožuje dolge, resne debate, vendar to ne pomeni, da jih ne zna začiniti z dobrim odmerkom humorja. Ta je včasih res temačen, črni in mračen, a je tudi zabaven in sproščujoč.

Dobro pa je, da se novi prijatelji nanj privadijo in postanejo domači s črnim humorjem škorpijona. Tedaj je s pikrimi in ciničnimi pripombami nedvomno lažje doseči pravi namen.

 

Lev

Levu je teatralnost prirojena in je rad v središču pozornosti. To, da premore dober smisel za humor, mu pri tem samo pomaga. Kot iz rokava stresa smešne zgodbe, prigode in s kretnjami ter barvo glasu pričara zabavno doživetje.

Lev zna poiskati pravi trenutek za dobro šalo in je zato vselej smešna družba.

Oven

Oven je znan po smislu za humor in s svojimi šalami nasmeji vse okoli sebe. Vodja po naravi zabava vse, ki mu sledijo. Ni smešen le zaradi besed, ki letijo iz njegovih ust, temveč tudi zaradi kretenj, gibanja telesa in obrazne mimike.

Čeprav z vsem tem včasih malo pretirava, vselej doseže svoj namen: gromek smeh ter zvrhano mero zabave.

Dvojček

Dvojček se sicer rad norčuje iz drugih in pri tem včasih ne pozna prave mere, a tega ne počne zato, da bi koga užalil. Le njegov jezik je hitrejši od možganov in ne pomisli na čustva drugih.

A največkrat zabava s pisanim naborom šal, sarkazmom in tudi z norčevanjem na svoj račun. Kajti dobro ve, da je zato tako poseben, zabaven in smešen.

 

Tehtnica

Vselej prijateljsko razpoložena tehtnica je družabni metuljček med astrološkimi znaki in nedvomno pri vrhu lestvice najzabavnejših ozvezdji zodiaka. V okolico oddaja pozitivno energijo in če se smeji tehtnica, se smejijo vsi okoli nje.

Se včasih zgodi, da z namenom, da bi se vsi zabavali, malo pretirava? Se, a tega ji v resnici prav nihče ne zameri. Konec koncev je tisto, kar šteje smeh, ki ga zna zvabiti iz grla vsakogar.

Strelec

Duhovit in domiselni strelec zavzema prvo mesto. On je znan po tem, da zna biti zabaven v vsaki situaciji. Takoj ko se pojavi, se vsi okoli njega smejijo do solz.

Včasih se zdi, da je za gromek smeh dovolj že to, da je tam in dejstvo je, da je strelec več kot dobrodošla družba takrat, ko življenje ne teče po načrtih. Saj zmore tedaj, ko je vse videti še tako slabo poiskati nekaj, ob čemer na usta prikliče vsaj nasmeh, če že ne zvabi glasnega smeha.

Skratka: vedno je dobro imeti ob sebi strelca. Ali več njih.

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znamenj, ki nimajo dlake na jeziku

Morda vas zanima tudi: Kaj največkrat zasenči vašo prijaznost (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)