Horoskop: Šest najbolj gostoljubnih astroloških znakov

Pri rojenih v nekaterih astroloških znakih se vsak počuti dobrodošel in lepo sprejet.

19.10.2019 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest najbolj gostoljubnih astroloških znakov

Biti gostitelj je naloga, ki jo nekateri z veseljem sprejmejo. Vedno ter ne glede na priložnost. Njihova vrata so vsem na široko odprta, znajo poskrbeti za prijetno vzdušje in vsak se v njihovem domu počuti dobrodošel. 

Drži, vsi tega ne zmorejo, a rojeni v določenih astroloških znakih vendarle vedo, kako poskrbeti za svoje goste in so zato odlični gostitelji. Kateri v tej vlogi nikoli ne razočarajo, niza Your Tango.

Lev

Naj bo velika organizirana zabava ali zgolj naključno, spontano druženje, lev zna poskrbeti, da je vsem prijetno, da imajo gostje na voljo vse, kar potrebujejo in da jih ni strah ali sram prositi za dodaten košček peciva.

Če je kateri od levovih obiskovalcev alergik, zanj pripravi posebno hrano, za vegetarijance so vedno na voljo brezmesne jedi in za preobčutljive na gluten kruh brez te beljakovine. Skratka, lev ničesar ne prepušča naključju, dober gostitelja pa je predvsem zato, ker vse, kar počne za zbrano družbo, počne z veseljem.

Dvojček

Tudi dvojček blesti v vlogi gostitelja. Predvsem zato, ker v pripravo druženja in zabave vloži veliko truda, časa ter energije. Pri njemu je vedno sproščeno ter živahno in nihče nima občutka, da je odveč.

Prav tako dvojček zlahka najde teme za pogovore in na njegovih pogostitvah nikoli ne nastane mučna tišina. Predvsem pa v svoj dom brez zadržkov sprejme vsakogar, ne glede na to, kakšen je in od kje prihaja.

Tehtnica

Za tehtnico je izjemnega pomena, da se gostje pri njej zabavajo in da uživajo. Za prijetno počutje poskrbi s skrbno izbrano glasbo, z udobno opremljenim prostorom, ter seveda s primerno količino hrane in pijače. Za vse.

Šele, ko je vse pripravljeno do popolnosti, se začne v znaku tehtnice rojeni gostitelj zabavati tudi sam. A še tedaj, ko sproščeno klepeta ali pleše vedno spremlja, če imajo gostje res vse, kar potrebujejo za dobro počutje.

Riba

Ribe sicer niso naklonjene velikim in bučnim zabavam. Veliko raje imajo manjše družbe, najraje pa svoje goste pogostijo nekje v naravi: na pikniku na gozdni jasi, ob nabrežju reke ali na domačem vrtu.

Ne glede na to, kje se druženje odvija poskrbijo, da so vsi gostje srečni, sproščeni in da se imajo fino. Ker premorejo izjemno intuicijo dobesedno začutijo, če se kdo dolgočasi ter na domiselni način poskrbijo za poživitev zadev.

Bik

Ko bik pripravlja zabavo, ne pozna meja. Ne z izdatki, ki jih nameni zanjo in ne z vsem, kar je na njej na voljo. Brez lepe cvetlične dekoracije ne gre, prav tako kot tudi ne brez okusne hrane in pijače.

Do vseh gostov je prijazen ter ustrežljiv in tisto, kar po zabavi ostane v hladilniku, dobrodušno razdeli med povabljence. Kajti nepojmljivo se mu zdi, da bi šli hrana in pijača v nič.

Vodnar

Vodnar ima pisano množico prijateljev, ki jih rad pogosti z zabavo. Ker je po naravi delaven in iznajdljiv, ne pričakuje, da bi kdo prevzel njegove naloge, zato kuha, peče, streže in pospravlja sam. 

Ker z odprtim srcem sprejme vsakogar ter nikogar ne obsoja, se vsi v njegovi družbi počutijo lepo, so sproščeni in brez težav razpredajo o svojih idejah. Zato tem za pogovore na vodnarjevi pogostitvi nikoli ne zmanjka.

Preberite še: Horoskop: Ti astrološki znaki so najboljši sosedje

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet najbolj prilagodljivih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)