Horoskop: Šest astroloških znamenj, ki se nikoli ne ustrašijo izziva

Beg pred novimi izzivi in priložnostmi ni v stilu rojenih v določenih astroloških znakih.

17.10.2019 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znamenj, ki se nikoli ne ustrašijo izziva

Ne morem, ne znam, nisem zmožen, to so besede, ki jih tisti, ki se ne bojijo izzivov, ne poznajo. Nasprotno, težji, kot so ti, z večjim veseljem se z njimi spopadejo. Strah jim je tuj, z neuspehom se ne obremenjujejo, kajti dobro vedo, da je z močno voljo mogoče premagati vse ovire. Tudi tiste, pred katerimi bi drugi kaj hitro obupali. Posamezniki, ki se izziva nikoli ne ustrašijo, so najpogosteje rojeni v določenih znamenjih zodiaka. Katerih, pojasnjuje Your Tango.

Oven

Ovni obožujejo izzive. V resnici bi le težko našli nekaj, kar imajo raje od njih. Zato je povsem jasno, da se brez oklevanja spopadejo z vsakim, ki jim ga nameni življenje.

Oni so pogumni, močni, neustrašni in večji ter težji, kot je zalogaj, raje se z njim soočijo. Pa čeprav zgolj zato, da tistim, ki dvomijo v njihov uspeh dokažejo, da so v veliki zmoti.

Lev

Tudi leve krasita pogum in neustrašnost. Prav tako se dobro zavedajo, da so drugim za zgled. In ker hočejo biti dober vzor, ob vsaki priložnosti dokazujejo, da zanje ni meja.

Tudi če se pri njih kdaj pojavi kanček dvoma vase, ga ne pokažejo za nobeno ceno. Kajti premagovanje izzivov zanje ni le dokazovanje drugim, je tudi, ali predvsem, dokazovanje sebi.

Kozorog

Kozorogi se ne omejujejo s časom. Zanje ni pomembno, kdaj bodo nekaj dokončali, izvedli, izpeljali, zanje je pomembno le, da bodo tisto, kar so si zadali, izpolnili.

Ko je rojen v tem znamenju postavljen pred izziv, ne bo odnehal, dokler ga ne bo premagal. Vanj bo usmeril vso pozornost in energijo ter tako upravičil svoj sloves delavnega človeka, ki nikoli ne obupa ter vedno doseže svoj cilj.

 

Vodnar

Če bi se vodnar izognil izzivu, si tega nikoli ne bi odpustil. Prav tako kot tudi, če bi ga neuspeh pripravil do tega, da bi na koncu nad nečim prehitro obupal. Zato: vodnar nikoli ne beži pred izzivom in če se sooči s padcem, se pobere ter nadaljuje tako dolgo, da pride do konca.

Ko se to zgodi, ne počiva, temveč hitro najde novo priložnost za dokazovanje, da ne pozna strahu in da zanj ni meja.

Bik

Pregovorno trmasti biki si tedaj, ko si nekaj zadajo, ne premislijo in ne odnehajo, dokler ne uspejo. Jih morebitni neuspehi potrejo? Jih, a ravno toliko, da jih navdajo z novim odmerkom trme in moči, da se vrnejo k nalogi.

Čeprav izzivov ne obožujejo vedo, da so ti pot do samopotrditve ter odobravanja tistih, ki jim veliko pomenijo.

Devica

Device se zavedajo, da premorejo lastnosti, s katerimi lahko uresničijo vse, kar si zadajo: pamet, predanost, neustrašnost in delavnost.

Vedno, ko so soočene z izzivom, najprej izdelajo natančen načrt, nato pa se sistematično lotijo njegovega izponjevanja, zadano izpeljejo do konca ter izdelajo do popolnosti. Prav želja po tej je neredko tista, ki device vselej žene naprej.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj prilagodljivih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest do sebe prestrogih znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)