Horoskop: Pet najpogosteje zapostavljenih astroloških znakov

Čeprav se rojeni v nekaterih astroloških znakih tolažijo, da se je njihovo vabilo na zabavo izgubilo, je zelo verjetno, da sploh ni bilo poslano.

5.12.2019 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet najpogosteje zapostavljenih astroloških znakov

Občutek, da je nekdo zapostavljen ali, povedano drugače, da velikokrat izvisi, je vse prej kot prijeten. Nekateri se z njim soočajo pogosteje kot drugi, na kar vpliva tudi datum rojstva.

Rojenim v določenih astroloških znakih se največkrat (upravičeno) dozdeva, da drugi nanje prepogosto pozabljajo. Kateri so največkrat na seznamu nepovabljenih (in zakaj), navaja Your Tango.

Riba

Ribe so v družbi priljubljene, saj so čutne, razumevajoče in vedno pripravljene pomagati. A dejstvo je, da se velikokrat umaknejo v svoj svet, in raje, kot v družbi, čas preživljajo doma.

Potem, ko zavrnejo deseto povabilo, prijatelji obupajo ter jih prenehajo vabiti na srečanja, druženja, zabave. Za to, da se ribe včasih počutijo zapostavljene, so si torej krive same. Če bi večkrat rekle da, bi videle, da ni tako.

Kozorog

Kadar se kozorog počuti odrinjenega in zapostavljenega, te občutke zakrije in se pretvarja, da je vse v najlepšem redu, čeprav v resnici ni. Sam sebi bi moral priznati, kako se počuti tedaj, ko se brez njega odvija še ena zabava in sprejeti načrt kako poskrbeti, da bi bil večkrat vključen v dogajanje.

Bi moral spoznati nove prijatelje? Bi se moral v družbi bolj sprostiti in kdaj tudi od srca nasmejati? Če bi kozorog spremenil svoj pogled na družabno življenje in si v zvezi z njim zastavil cilje ter jim sledil, bi zagotovo dobil dovolj povabil.

Devica

Kadar devico prevzame občutek, da drugi nanjo pogosto pozabljajo, ga skuša odmisliti. Tedaj si nekdo, ki je rojen v tem znaku govori, da tako ali tako ne bi šel na zabavo, ker ni po njegovem okusu, ter na tiste, ki so se na njej zbrali, naslednji dan gleda z viška in jih zaničuje. Saj poznate basen o lisici in njej nedosegljivemu grozdju, kajne? Nekako tako se ob dejstvu, da ni dobila povabila, vede devica. In ustvarja vtis, da so njej zabave in druženja odveč, zato tudi naslednjič izpade s seznama povabljencev.

Veliko bolje bi bilo, če bi porušila svoje zidove ter družini in prijateljem povedala, kako se počuti tedaj, ko nanjo pozabijo. Kajti le tako bi ljudje, ki so ji blizu, spoznali, da bi devica vendarle rada živela pestro družabno življenje, in ne bi mislili, da so zabave in druženja po njenem mnenju nepotrebna sestavina življenja.

Škorpijon

Zapostavljen škorpijon postane ljubosumen, v sebi kuha jezo ter zamero in bolj kot je jezen ter zamerljiv, bolj je prepričan, da je žrtev zarote, da ga nihče ne mara in da se ga vsi izogibajo, zato postaja godrnjav ter zamorjen, zamorjenega pa res nihče nikamor ne vabi.

Vsekakor bi bilo bolje, če bi si vendarle priznal, da se svet ni zarotil proti njemu, da ga imajo mnogi radi, le ne vedo, kako se mu približati in ga pripraviti do tega, da bi se jim pridružil.

Rak

Preobčutljivi in pretirano čustveni raki imajo pogosto občutek, da izvisijo. Tedaj je vse, kar bi morali storiti, poklicati prijatelja in mu povedati, kako se počutijo.

Nič ni narobe, če so zato, ker niso bili povabljeni v družbo, kdaj prizadeti, a vedeti morajo, da je to včasih zgolj posledica spleta okoliščin. Konec koncev se tudi njim kdaj zgodi, da koga izpustijo s seznama gostov.

Zato ker nanj pozabijo, ker jim zmanjka prostora ali ker nimajo njegove telefonske, ne pa zato, ker bi bili jezni nanj ali menili, da je slab človek, česar si o raku zagotovo ne misli nihče.

Preberite še: Horoskop: Šest najbolj zanesljivih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet najbolj godrnjavih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)