Horoskop: 3 znaki, ki se jim obeta najdaljše življenje

Ker se znajo dobro spopadati s stresom, se rojenim v nekaterih astroloških znakih obeta dolgo življenje.

26.4.2022 ob 7:42 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 3 znaki, ki se jim obeta najdaljše življenje

Pričakovana življenjska doba je odvisna od mnogih dejavnikov, med drugimi jo pogojujejo genetika, način življenja, zdrava prehrana, spopadanje s stresom, očitno pa je odvisna tudi od astrološkega znamenja, v katerem je nekdo rojen.

Skupina strokovnjakov gerontologov od leta 1955 proučuje življenje, značilnosti in navade stoletnikov ter sestavlja sezname faktorjev, ki opazno vplivajo na pričakovano življenjsko dobo. Med te sodi tudi astrološko znamenje. Katera si lahko obetajo najdaljše življenje, razkriva portal Atma.

1 Rak

Med osebami, ki dočakajo sto ali več let, izstopajo rojeni v ozvezdju raka. Kje tičijo razlogi za to? Raki cenijo zdrav življenjski slog ter prosti čas radi preživljajo v naravi in družbi njim ljubih oseb, zlasti uživajo, kadar so obdani z otroki.

Ob tem so izjemno skrbni, sočutni in tako, kot skrbijo za druge, skrbijo za svoje dobro počutje ter notranji mir.

Na zdravje pazijo tudi zaradi občutka dolžnosti do drugih, kajti zavedajo se, da bodo njim ljubim osebam na voljo le, če bodo čili in zdravi.

2 Devica

Marljive in ozaveščene device so, ko gre za zdravje, zelo skrbne.

One sledijo zdravemu življenjskemu slogu, redna vadba in zdrava prehrana sta zanje prioriteti, prav tako znajo s primernimi tehnikami blažiti stres, kar je še en korak do dolgega in kvalitetnega življenja.

3 Oven

Rojene v tem znaku krasi izjemna strast do vsega, kar počnejo. Zahvaljujoč notranji energiji in volji do življenja ne zgolj, da praviloma dolgo živijo, tudi izgledajo veliko mlajši od vrstnikov.

Energične, mladostne in radovedne ovne odlikujejo še močni živci, ki jim pomagajo v bitki s stresom. Oni brez težav premagujejo vse ovire, ki jim jih na pot nastavlja življenje, zato se lahko veselijo lepe in kvalitetne jeseni življenja.

Preberite še: Horoskop: 6 znakov, ki se najbolje poljubljajo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 3 znaki, ki v sporih vedno zmagajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)