Horoskop: Znaki, ki delijo najboljše nasvete

Poglejte, h kateremu astrološkemu znaku se je, kadar ste v dilemi, najbolje zateči po nasvet.

14.4.2022 ob 6:00 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

Horoskop: Znaki, ki delijo najboljše nasvete

Vsak včasih potrebuje nasvet in tedaj je dobro vedeti, h komu se obrniti. Thouhgt catalog piše, da so med astrološkimi znaki takšni, ki z njim nikoli ne razočarajo. Tu je pet znamenj, ki delijo najboljše nasvete.

Devica

Device so sicer stroge, a zaščitniške ter ljubeče in zato priljubljene v družbi. One se ne bojijo povedati resnice, četudi ta ni vedno lepa. Včasih bi sicer to res lahko povedale na malo lepši način, a nekaj je nedvoumno: nasveti device slovijo kot najboljši in najbolj uporabni.

One ne bodo povedale tistega, kar bi nekdo hotel, ampak to, kar bi moral slišati, ga postavile na trdna tla, mu podale realno oceno situacije ter mogočih scenarijev, po katerih bi se zadeva lahko razpletla.

Če hočete res uporaben nasvet, je devica nedvomno pravi naslov.

Kozorog

Ko gre za doseganje ciljev, nihče ne vidi zadev bolje, kot kozorog.

Zato je odlična izbira tedaj, ko bi vam prišel prav s kariero povezan nasvet. A tudi pri čustvenih zadevah lahko premišljeni kozorog s svojim pogledom na svet pripomore k temu, da bi se zadeve odvijale po kar najboljši možni poti.

Premišljenost in prizemlejnost sta dve od lastnosti rojenih v tem znaku, ki nedvomno pripomorejo k dejstvu, da znajo in vedo, kako ter kaj svetovati.

Bik

Res je, biki so nekoliko trmasti in za vsako ceno vztrajajo pri svoji resnici, a ko gre za svetovanje prijateljem, nikoli ne razočarajo.

Njihova glavna skrb v tem primeru je poiskati najboljšo možno pot ter s tem nasvet, s katerim tistega, ki se obrne nanje, ne bodo razočarali.

Njihovi nasveti se lahko zanašajo na vse: na delo, ljubezen, družinsko situacijo, zdravje, skratka skoraj je ni zadeve, ki je bik ne bi tako dobro poznal, da ne bi znal glede nje pravilno svetovati. Če pa se slučajno zgodi, da glede česa ni dobro podkovan, bo to odkrito povedal ter ne bo podajal iz trte zvitih nasvetov.

Dvojček

Dvojčki so res lahko malo kaotični in zmedeni. A prav z njimi je mogoče predebatirati neštete življenjske dileme in nekdo, ki je rojen v tem znaku, se bo nedvomno potrudil, da bo pomagal po svojih najboljših močeh.

Njegovi nasveti največkrat prihajajo iz izkušenj, ki jih je nabral na življenjski poti in vsakomur, ki se znajde v dvojčku znani situaciji, pridejo prav.

Riba

Ribe premorejo močno intuicijo, ki jih nikoli ne razočara in na podlagi te delijo fantastične nasvete. One skušajo nekoga, ki se obrne nanje, res razumeti ter mu nato pomagati po svojih najboljših močeh.

Najbolje se sicer znajdejo v iskanju rešitev s čustvi povezanih težav, a tudi tiste, ki se nanašajo na druga področja življenja in pridejo od nekoga, ki je rojen v znamenju ribe, so neprecenljive.

Preberite še: Horoskop: Prihaja apokalipsa in tako se nanjo pripravljajo astro znaki (zabavno branje)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: v teh znakih so rojene ženske z največ modrosti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)