Horoskop: Najboljši ljubezenski nasvet za vsak znak

Poglejte, kaj bi morali v prid sreče v ljubezni spremeniti glede na vaše astrološko znamenje.

7.4.2022 ob 7:40 | Foto: Jovan Mandic/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najboljši ljubezenski nasvet za vsak znak

Vsak lahko v prid boljših odnosov nekaj spremeni. Tudi v prid lepše ljubezni. Kaj bi morali, glede na vaše astrološki znamenje, s tega vidika početi malo drugače? Najboljše nasvete ponuja portal Atma.

Oven

Ovni stalno iščejo nekaj novega, razburljivejšega, zanimivejšega. Zato se pogosto zapletajo v kratke zveze in v odnose, ki jih lahko brez pomisleka končajo.

Ko se oven nekoga, s katerim je v razmerju naveliča, kar se ne zgodi redko, je pripravljen takoj opreti novo poglavje. Če bi želel osnovati dolgo in stabilno zvezo, bi se temu moral odpovedati in dojeti, da je tudi odnos z nekom, ki ga dobro pozna, lahko lep.

Bik

Biki prisegajo na ustaljene vzorce obnašanja in ravnanja. Oni trmasto vztrajajo pri tistem, kar dobro poznajo in se za vsako ceno branijo novosti.

Prav te lastnosti jih ovirajo pri tem, da bi razvili ljubezenski odnos, v katerem bi res lahko uživali. Malo več fleksibilnosti in sprejemanja drugačnosti bi jim nedvomno prišlo prav.

Dvojček

Rojeni v tem znaku se pretirano obremenjujejo s tem, kaj si o njih mislijo drugi.

To je lahko, zlasti z vidika uspešne zveze, izjemno slabo. Dvojčki bi morali dojeti, da je edino, kar v ljubezni šteje to, kako se v  njej počutijo oni in partner ter ne, kaj o odnosu, v katerega so vpeti, meni okolica.

Rak

Raki se pogosto skušajo izogniti sporom. Zlasti, ko gre za njihovo zvezo. Na razmerje gledajo s preveč romantičnega vidika in tudi v toksičnih odnosih ne vidijo prave slike.

Namesto, da bi na težave in nestrinjanja opozorili, ob njih zamižijo na obe očesi, takšnega početja pa bi se morali znebiti, saj z njim razmerju in sebi prav nič ne koristijo.

Lev

Levi so znani po tem, da so preveč zaljubljeni vase. Prav to ter velik ego jih ovira v nameri, da bi osnovali lep ter uspešen odnos.

Naučiti bi se morali poslušati in razumeti tudi drugo stran ter upoštevati njene občutke.

Devica

Device so znane po tem, da vse in vsakogar neskončno analizirajo. Čeprav racionalno razmišljanje ni vedno nekaj slabega, pretirano obremenjevanje z malenkostmi v zvezi hitro postane problematično.

Veliko bolje bi bilo, da bi kaj kdaj spregledale in da bi priznale, da tako kot nihče, tudi same niso popolne.

Tehtnica

Dobrodušne in nežne tehtnice so pripravljene sprejeti domala vsako osebo. Težava nastane, kadar v svoje življenje spustijo napačne ljudi.

Bolje zanje bi bilo, da bi razmislile, kdo je vreden njihove pozornosti in kdo si je ne zasluži. Pretirana zaupljivost jih namreč velikokrat pripelje do tega, da končajo v slabih zvezah, katerih ne znajo ali ne zmorejo končati.

Škorpijon

Pripadniki tega znamenja imajo velikokrat težave z zaupanjem. Odnos z njimi je zato pogosto prežet z ljubosumjem in željo po nadzoru.

Z malce več zaupanja v sočloveka bi znatno izboljšali ljubezensko zvezo.

Strelec

Strelce označuje svoboden duh. Ta je nekaj, kar mu mnogi zavidajo. A prav ta svobodni duh rojenim v tem znamenju pogosto v zvezi nakoplje težave.

Njihova drznost ter nepriznavanje meja velikokrat uničita intimne odnose, iz tega kroga bi lahko zbežali le, če bi malce več truda, časa in pozornosti namenjali zvezi.

Kozorog

Ko kozorog razmišlja o razmerjih, ni pretirano optimističen. Zaradi nekaj slabih izkušenj v preteklosti na ljubezen gleda skozi oči pesimizma in nikakor noče verjeti, da vsi odnosi niso negativni.

Rojeni v tem znaku nočejo priznati, da je vsaka oseba zgodba zase in to, da jih je nekdo razočaral, ne pomeni, da jih bo razočaral vsak. Če bi kozorogi enkrat dojeli to resnico, bi veliko lažje zgradili uspešen odnos.

Vodnar

Vodnarjeva neodvisna narava ga velikokrat izolira od ostalih. Tu sta še njegova zadržanost in težko izražanje čustev.

Moral bi dojeti, da ranljivost ni vedno nekaj slabega. Nasprotno, pokazati jo v zvezi lahko nanjo izjemno pozitivno vpliva.

Riba

Rojene v tem znamenju odlikuje nežna, sočutna narava, zato so se pogosto pripravljeni prilagajati drugim, pri čemer zanemarjajo svoje potrebe in čustva.

V prid skladnejše zveze, v kateri bi res uživali, bi se rojeni v ozvezdju ribe morali otresti potrebe po neprestanem osrečevanju drugih in kdaj na prvo mesto postaviti sebe ter si dovoliti biti tisto, kar v resnici so.

Preberite še: Horoskop: Prihaja apokalipsa in tako se nanjo pripravljajo astro znaki (zabavno branje)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: znaki, ki povsod vtikajo svoj nos


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)