Horoskop: 5 astroloških znakov, ki znajo prisluhniti svojemu telesu

Med znamenji horoskopa so tudi takšni, ki premorejo tesno povezavo med mislimi in telesom.

13.8.2019 ob 6:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 astroloških znakov, ki znajo prisluhniti svojemu telesu

Tisti, ki znajo prisluhniti telesu vedo, kaj mu najbolj odgovarja, razumejo sporočila, ki opozarjajo, da je v stiski in se vedno trudijo živeti tako, da ga ne bi ogrožali. Ne, niso obsedeni z vadbo, dietami, vitko postavo ali mogočnimi mišicami, temveč sledijo rutini, ki jim pomaga do zdravega duha v zdravem telesu.  Skratka, ko gre za zdravje in dobro počutje, ničesar ne prepuščajo naključju.

Posamezniki, ki znajo prisluhniti svojemu telesu so, kot navaja Your Tango, najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih.

Vodnar

Vodnar je vedno pozoren na vsako telesno spremembo. Opazuje se pod prho, zjutraj, ko vstane, ko telovadi ter po potrebi vselej pravočasno ukrepa.

Je aktiven, rad biva v naravi, se tam posveča sebi, svojemu psihičnemu ter fizičnemu zdravju, uživa v samoti in na takšen način polni baterije ter z jasnimi mislimi in zdravim telesom koraka skozi življenje.

Lev

Še eno znamenje, ki veliko da nase, upošteva svoje potrebe, prisluhne telesu ter pozna njegove meje, katerih za nobeno ceno ne bi prestopil. Rad pomaga drugim, zaveda pa se, da je to lahko dokaj naporno in zna reči tudi ne.

Levu je povsem jasno da bo le, če mu bodo misli in telo dobro služili, lahko opravljal vse poslanstvo, ki si ga nalaga. V prid sebi in drugim.

Dvojček

Dvojčki se zavedajo moči misli, pozitivnega razmišljanja in optimističnega pogleda na svet. Zato se izogibajo negativnim mislim, ne marajo negativne govorice temveč sebe in druge raje obdajajo s pozitivnimi vibracijami.

Prav tako kot za misli, skrbijo tudi za svoje telo. Nikoli se ne ženejo do skrajnih meja, nikoli se ne predajajo lenobi, temveč izberejo srednjo pot, s katero postajajo tako fizično kot psihično vedno močnejši.

Oven

Pri ovnu obstaja močna povezava med mislimi in telesom. Ovni se izražajo skozi fizično aktivnost in le stežka dolgo mirujejo. Tudi zato ker vedo, da to ne koristi fizičnemu in psihičnemu zdravju.

Ta znak je energičen, vedno v gibanju in v preizkušanju svojih sposobnosti. Skratka: z aktivnostmi skrbi za psihično in fizično dobrobit ter tako poskrbi za zdrav življenjski slog.

Bik

Bik je čuten in se dobro zaveda pomena vseh petih čutil. Pozorno posluša, gleda z odprtimi očmi, okuša dobro hrano, uživa v dotiku, rad posluša glasbo, obožuje naravo.

Njegove misli se s telesom povežejo tedaj ko počne stvari, v katerih resnično uživa: med kuhanjem, med sprehodom v naravi, med masažo ali sprehodom po mestu. Skratka, bik s pomočjo vseh petih čutil poskrbi za zdrav duh v zdravem telesu.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)