Horoskop: 6 astroloških znakov, ki znajo vsakogar spraviti v dobro voljo

Rojeni v nekaterih astroloških znakih premorejo ogromno pozitivne energije in ob njih se vsak počuti čudovito.

31.7.2019 ob 4:15

prijatelji_druzba_izlet_micna.jpg

Pride trenutek, ko se nad življenjem zgrnejo temni oblaki. Tedaj so še kako dobrodošli spodbudna beseda, rama za tolažbo in predvsem pozitivna energija, ki hitro prikliče sonce.

Povedano na kratko: ko so zadeve težke in na videz nerešljive, je treba poiskati dobro družbo. Osebo, ki zna zagotoviti pravo spodbudo in pokazati, da vendarle ni vse tako slabo. Takšni, ki to znajo, so po pisanju portala Your Tango najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih.

Riba

Riba vas nikoli ne bo razočarala. Kadar ste pobiti, vam bo s smehom polepšala dan, našla prave besede in pokazala zvrhano mero sočutja.

Rojenim v ozvezdju rib je mar. Kar pokažejo na različne načine: poslušajo, svetujejo, nikoli ne obsojajo in ne očitajo ter znajo pričarati občutek, da ste ne glede na vse najpomembnejša oseba na svetu.

Ste slabe volje? Pokličite prijatelja, ki je po horoskopu riba in življenje bo v trenutku postalo lepše.

Lev

Naj bo zato, ker že s svojo pojavo pričara pozitivno energijo ali zato, ker zna z besedami jok spremeniti v smeh, lev preprosto poskrbi, da se v njegovi družbi hitro vsak počuti bolje. Je dostopen, prijazen, pošten in mu nikoli ni vseeno, kako se počutijo drugi.

Hkrati so tisti, ki so po horoskopu lev, zaščitniški do ljudi, ki jih imajo radi, zanesljivi in znajo zagotoviti občutek varnosti ter pokazati, da je nekdo čudovit prav takšen, kot je. Ne glede na to, v kakšni situaciji se nahaja.

Oven

Njegova notranja toplina in neizmerna pozitivna energija ožarjata vse v ovnovi bližini in kjer je on, tam sta smeh in zabava.

Rojeni v tem znamenju zmorejo iz nečesa še tako slabega izvleči najboljše in v njihovi družbi zadeve nikoli niso tako črne, kot je bilo videti na prvi pogled. Hkrati znajo vsakogar prepričati, da je neprecenljiv in poseben. Prav tak, kot v resnici je, čeprav se včasih tega ne zaveda.

Devica

Najbrž nihče ne bi pomislil, da so rojeni v znamenju device tisti, ki lahko pomagajo odpihniti težave, a prav ti sodijo med astrološke znake, ki lahko preženejo temne oblake.

Res je, kadar je devica slabe volje, obsoja in se pritožuje, a do ljudi, ki jih ima rada, vselej pokaže sočutje, razumevanje ter jim v vsakem primeru nudi podporo.

Bik

Biki so res trmasti in včasih vsiljivi, a kadar je prijatelj v stiski, bodo vedno pomagali. Če se počuti slabo in se nekdo, ki ga ima rad, počuti še slabše, bo bik pozabil na svoje skrbi in najprej poskrbel za nekoga, ki mu je pri srcu.

Biki so nesebični prijatelji, pripravljeni storiti vse, da bi se ljudje, ki jih imajo radi, počutili bolje. Tedaj zalogam njihove pozitivne energije, spodbudnih besed in pripravljenosti pomagati ni videti konca.

Strelec

Ko gre za rešitelje, je strelec na prvem mestu. On bo ob strani pustil vse svoje skrbi ter težave in bo pomagal tistemu, ki potrebuje njegovo podporo. On bo ponudil uho nekomu, ki mora govoriti, robček onemu, ki mora jokati in roko človeku, ki ne zmore vseh bremen premagovati sam.

In ker je strelec ognjeno znamenje, premore tudi ogromno pozitivne energije, katero hitro prenese na še tako črnoglede. Zna zabavati in zmore pokazati, da je življenje vedno lepše, kot je včasih videti na prvi pogled.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages


Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj moralnih astroloških znakov Ali pa: Horoskop: 5 astroloških znakov, ki jih vsaka malenkost vrže iz tira

Preberite še: Horoskop: Skriti talenti posamičnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Osebna izpoved Slovenke: Bil je princ na belem konju, rešitelj z eno napako … bil je poročen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)