Horoskop: 6 najbolj velikodušnih znakov

Velikodušne ljudi je vedno dobro imeti med svojimi prijatelji, med takšne nedvomno sodijo rojeni v nekaterih znakih zodiaka.

5.6.2022 ob 5:42 | Foto: Jacob Lund/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 6 najbolj velikodušnih znakov

Velikodušnost je lepa lastnost, zato so velikodušni posamezniki vedno priljubljeni med prijatelji in znanci. Kateri astrološki znaki se lahko upravičeno pohvalijo s to lastnostjo? Odgovarja portal msn.

1 Devica

Njihovo osnovno poslanstvo v življenju je pomagati drugim in vselej iščejo načine, kako ga izpolniti. Rojeni v tem znaku vedno pomagajo. Tako članom družine kot prijateljem, znancem, sodelavcem, kot popolnim tujcem.

Celo svoj urnik so pripravljeni prilagoditi temu, da jim ne bi bilo treba zavrniti pomoči. Naj si bo ta v obliki nasveta, poslušanja ali konkretne akcije. Ne glede na to, v kakšni stiski ali zagati se nekdo znajde, vedno lahko računa na osebo, ki je rojena v ozvezdju device.

2 Strelec

Strelci so res pustolovski in na prvi pogled brezbrižni.

Vendar videz v tem primeru še kako vara. Kajti prav zaradi dinamičnega značaja v ozvezdju strelca rojenih oseb, se ti pojavijo ob pravem času na pravem mestu in z optimizmom, domiselnostjo, izkušnjami ter marljivostjo priskočijo na pomoč, ki so jo vselej pripravljeni nesebično nuditi.

3 Rak

Raki na tem seznamu niso presenečenje. Sočutni posamezniki bi za vsakogar, zlasti za svoje bližnje, storili vse.

Darežljivi so, ko gre za čustveno, materialno ali katero drugo oblike pomoči in vedno najdejo način, s katerim drugim pokažejo svoje veliko srce ter ogromno ljubezni.

4 Lev

Levi so najbolj veseli, kadar se vsi okoli njih, zlasti pa njihovi bližnji, dobro počutijo.

Da bi dosegli svoj cilj, zato ne glede na sredstva in vložke radi priskočijo na pomoč, ponudijo uteho, nasvet ali kako drugače olajšajo stisko vseh, ki so jim blizu. Za svoja dejanja pa ničesar ne pričakujejo v zameno.

5 Riba

Znamenje, ki lahko veliko da. Ribe so čustvene, intuitivne in njihova velikodušnost najpogosteje izhaja iz sočutja. One so vedno pripravljene ponuditi roko za tolažbo ter brezpogojno podporo in razumevanje.

Na (svojo) žalost rojeni v tem znamenju včasih ne znajo postaviti meja in se pretirano obremenjujejo s težavami drugih ter si s tem nalagajo preveliko breme. A ne glede na to, riba nekomu, ki potrebuje njeno podporo in pomoč, nikoli ne bo obrnila hrbta.

6 Tehtnica

Poštene, prijateljsko razpoložene in ekstrovertirane tehtnice si bodo vedno vzele čas za svoje ljubljene ter jim zagotovile vse, kar potrebujejo.

One so po naravi dobrodelne in v zameno za pomoč ter podporo ne pričakujejo ničesar. Če potrebujete nekoga, ki bi vas poslušal in vam pomagal po svojih močeh, se obrnite na tehtnico. Ne bo vas razočarala.

Preberite še: Horoskop: 5 znakov, ki so idealni za vročo poletno romanco

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 4 znaki, ki skrivajo svoj pravi obraz


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)