Horoskop: 5 znakov, ki so med seksom najbolj glasni

Glasen seks je v domeni petih astroloških znakov.

21.5.2022 ob 8:38 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 znakov, ki so med seksom najbolj glasni

Če je vaš partner (ali če ste sami) rojen v katerem od sledečih astroloških znakov, je v vajini spalnici glasovno zelo živahno. Morda v tem tiči odgovor na vprašanje, zakaj vas sosedje včasih malo čudno gledajo. Nič hudega, glasen seks je dober seks, pravijo, poglejte pa, kateri astrološki znaki to dobro vedo in se med njim zato prav nič ne zadržujejo.

Oven

Glede na to, da premorejo močan libido in spolni nagon ni čudno, da so, ko gre za seks, rojeni v tem znaku še kako pogumni. Zanje med njim ni ovir, bolj kot je noro, nenavadno, divje in glasno, bolje je.

Ovni se v postelji ne pretvarjajo in ne zadržujejo. Ljubijo se strastno in ljubijo se glasno. Kaj o tem menijo drugi, jih prav nič ne briga.

Škorpijon

Škorpijoni so znani po svojih umazanih mislih, avanturizmu med rjuhami in naklonjenosti najrazličnejšim spolnim prijemom.

Vedno so v iskanju nečesa divjega, neomejenega ter norega in težko bi našli nekoga, ki bi v postelji preglasil ljubimca, rojenega v tem znaku. V bistvu so njihovi glasni dokazi užitkov tako intenzivni, da se jim v verbalnem izražanju velikokrat pridruži tudi partner. Povsem spontano.

Lev

Ni presenečenje, da so levi v postelji glasni. Če ne iz drugega razloga pa zato, da partnerju priredijo pravo nepozabno predstavo.

Levi pač radi glasno poudarjajo svoje spodobnosti ter njihove posledice. Med seksom ni nič drugače.

Rak

Raki obožujejo vse romantične in nežne plati seksa. V postelji so vzdržljivi in velikokrat presenetijo s svojo domiselnostjo ter domišljijo.

Potrudijo se za svoje in užitke partnerja, ki jih med drugim izražajo z zvočno spremljavo. Njihove pogume in intenzivne ter z glasovi opremljene seksualne geste še dodatno podžgejo tudi ljubimca, ki je, vsaj ob nekaj prvih seansah s sicer sramežljivim rakom, velikokrat še kako presenečen.

Strelec

Ognjeni strelci v sebi nosijo iskro, ki spodbuja njih same in partnerja ter obema pričarajo nepozabne izkušnje med rjuhami.

Strelci v postelji pričakujejo pestrost in ena od oblik popestritve dogajanja so glasovi, s katerimi oplemenitijo seks ter se jih prav nič ne sramujejo. Nasprotno, nanje in na svoj entuziazem so celo ponosni.

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: Horoskop: 4 znaki, ki takoj prepoznajo laž

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 4 znaki, ki v postelji na prvo mesto postavljajo užitek partnerja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)