Horoskop: 5 znakov, ki so idealni za vročo poletno romanco

Med astrološkimi znaki je pet takšnih, ki so zaradi značaja kot nalašč za vročo poletno romanco.

30.5.2022 ob 8:37 | Foto: Jacob Lund/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 znakov, ki so idealni za vročo poletno romanco

Poletje, ki je pred vrati, je v mnogih pogledih vroč letni čas. Tudi zato, ker se v dolgih dnevih in vročih nočeh velikokrat razvnamejo poletne ljubezni, ki jih jesen največkrat pogasi.

Zato je dobro vedeti, kaj od takšnega odnosa pričakovati in tudi, s kom se spustiti vanj. Thought catalog priporoča rojene v petih astroloških znakih.

1 Strelec

Strelec živi za poletne romance: neobvezna srečanja, nobenih obljub in zaobljub, brez obveznosti, zgolj čista zabava. Po naravi igrivo znamenje zadev nikoli ne jemlje preveč resno. Rojeni v njem so zabavni veseljaki in zato odlična poletna družba.

Z njimi ni nikoli dolgočasno ter obljubljajo vznemirljivo poletno ljubezen. Ta bo zagotovo ostala v spominu, čeprav domala nikoli ne bo kaj več, kot poletna romanca.

2 Dvojček

Tudi dvojčki imajo radi odprtih več možnosti. Zlasti poleti, ko je na prvem mestu zabava. Tako kot strelci so dinamični, sproščeni in neobremenjeni s pričakovanji ter načrti.

Poletna ljubezen se njim in z njimi zgodi kar sama od sebe. V hipu zagori z velikim plamenom, a ne traja dolgo. Največkrat sploh ne dočaka konca poletja. Konec koncev je to tudi njen smisel in namen.

3 Lev

Kadar se snujejo nepozabni spomini, je lev del njih. Poleti, ki je čas rojenih v tem znamenju, zasijejo v polnem sijaju. Obožujejo pozornost, radi stojijo pod sojem žarometov, brez zadrege vzamejo tisto, kar si želijo in se ne obremenjujejo s tem, kaj bo prinesla jesen.

Poletje je zanje čas užitkov in ga vedno dodobra izkoristijo. Tako, kot levi pač znajo: strastno, vpadljivo, vendar z omejenim rokom trajanja.

4 Škorpijon

Čeprav delujejo malce zastrašujoče, so v ozvezdju škorpijona rojene osebe znane po tem, da sodijo med najbolj strastne posameznike. Ta strast velikokrat na plano privre v vročem poletju, ko pri zapeljevanju in osvajanju uporabijo vse trike, ki jih poznajo. In ne, teh ni malo.

Poletne romance jim povsem ležijo, saj se le stežka nekomu res predajo, močno spolno slo in erotično naravo torej lahko izživijo skozi neobvezne ljubezenske avanture, v katerih tudi druga stran neskončno uživa. Če se seveda zaveda, da je poletna avantura za škorpijona res samo poletna avantura.

5 Oven

Ovni so neverjetno strastni in vznemirjujoči posamezniki ter radi izkoristijo vsako priložnost da pokažejo, kaj vse vedo in znajo. Znani so po svoji drznosti in visoki samozavesti ter se ne bojijo poseči po tistem, kar si želijo ali pričakujejo.

V bistvu z resnim razmerjem nimajo težav, radi pa tudi premikajo meje in okušajo novosti, za kar dobijo priložnost poleti v neobveznih poletnih romancah, v katerih nikoli ne razočarajo.

Preberite še: Horoskop: 5 najbolj perverznih znakov (z najbolj umazanimi mislimi)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 4 znaki, ki v postelji na prvo mesto postavljajo užitek partnerja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)