Horoskop: 5 znakov, ki jih ni pametno razjeziti

Jeza nekaterih astroloških znakov je nekaj, česar si res ne želite okusiti.

23.5.2022 ob 8:55 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 znakov, ki jih ni pametno razjeziti

Nekateri astrološki znaki se tudi na neprijetne situacije odzovejo mirno in brez drame, drugi eksplodirajo ob vsaki malenkosti in jeze ter nestrinjanja ne skrivajo za nič na svetu.

Njih res ni pametno vznejevoljiti, zato je dobro vedeti, jeze katerih znamenj ni dobro okusiti na lastni koži.

1 Škorpijon

Vas je presenetilo, kdo je na vrhu seznama? Najbrž ne, kajti vsi vemo, kako je, kadar zbode škorpijon: boleče.

Seveda, saj mu vladata planet agresije Mars in planet uničenja, Pluton.

Škorpijon je po naravi dominanten, v življenju hoče imeti glavno in zadnjo besedo, ne prenese nasprotovanja in sovražnika hitro uniči z ostrim odzivom na njegova dejanja ter besede.

Najnevarnejši je, kadar mu grozi izguba avtoritete, tedaj pokaže vso svojo moč in pripravi maščevanje, ki si ga nihče ne bi zamislil niti po najbolj črnem scenariju.

2 Oven

Naslednji je oven. Tudi njemu vlada Mars, kar pomeni, da zna in zmore nastopati agresivno. Res pa je, da se za razliko od škorpijona, ki se zna bojevati pritlehno in tiho, oven z nasprotniki spopada odkrito in z glasnim izražanjem jeze.

Hitro ga popade izjemen bes, ni ga strah soočanja z napetostnimi in jasno ter glasno obračuna z nekom, ki ga je spravil v jezo ali, bolje rečeno, bes.

3 Bik

Bika, ki mu vlada nežna in ljubezniva Venera, na tej lestvici morda niste pričakovali, a če bi videli jeznega pripadnika tega znamenja bi se strinjali, da si upravičeno zasluži mesto na njej.

Res je večinoma miren, spraven in vedno pripravljen na sodelovanje, a kadar ga nekaj razjezi, dobesedno eksplodira v napadu jeze.

To se ne zgodi hitro in ne pogosto, a kadar do tega pride, ni prav nič prijetno biti v družbi jeznega bika.

4 Rak

Še eno presenečenje na lestvici najbolj jeznih znakov. Vendar, če bi pomislili še enkrat, presenečenje niti ni tako veliko: nežen in uvideven rak je poln čustev, eno od čustev pa je seveda … jeza.

Kadar ga preplavi ta, je neustavljiv. Iz njega bruhajo besede, ki jih nihče ne bi pričakoval, najpogosteje ga jeza prevzame, kadar nekdo ogroža njega ali njegove bližnje. Zaščitniški rak tega nikoli ne bi dopuščal.

5 Lev

Zadnji na tem seznamu je znak, ki mu poveljuje Sonce. Do leva mnogi občutijo strahospoštovanje, le malo ljudi pa se dejsnako zaveda, kako nevaren je lahko. Res se trudi, da nikogar ne bi prizadel ali ponižal, a kadar je ogrožen njegov prestol, tedaj nastopi z vso svojo silo.

Sloves kralja živali je namreč pripravljen braniti za vsako ceno, tudi tako, da z jeznimi izpadi dokazuje svojo premoč.

Povzeto po portalu Popular Astrology

Preberite še: Horoskop: 5 znakov, ki so med seksom najbolj glasni

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Znaki, ki delijo najboljše nasvete


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)