Horoskop: najhujše tašče so rojene v teh 3 znakih

Odnos z nekaterimi taščami zodiaka je lahko res zapleten in poln drame.

18.5.2022 ob 8:59 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: najhujše tašče so rojene v teh 3 znakih

Odnos med taščo in snaho je že pregovorno velikokrat konflikten in poln napetosti. Kajti vanj sta vpeti dve ženski, ki se borita za naklonjenost enega moškega.

Dejstvo sicer je, da se zaradi takšnega mišljenja taščam, ki naj bi bile praviloma krive za vso dramo, velikokrat dela krivico. Kajti vse res niso strašne, a tiste, ki bi jim lahko rekli, da so, so največkrat rojene v določenih astroloških znakih. Katerih, razkriva portal Pinkvilla.

1 Strelec

Kadar se v tem astrološkem znaku rojene dame počutijo zapostavljene, se spremenijo v prave preračunljivke. Tedaj bi storile vse, da bi v odnos med sinom ter njegovo soprogo vnesle nemir in negativne vibracije. Včasih z besedami spet drugič s konkretnimi dejanji.

Odveč je poudarjati, da tako zamajajo temelje zveze, na srečo pa obstaja način, kako se temu izogniti: izkazovanje hvaležnosti, naklonjenosti in ljubezni najlažje prepreči toksično obnašanje v znamenju strelca rojene tašče, kadar pa ta meni, da je zanemarjena, se zadeve hitro drastično poslabšajo.

2 Kozorog

Kozorogi (in kozoroginje) nikoli niso odkrito agresivni. Zato v tem znaku rojena tašča ne bi za nobeno ceno posegala v odnos med sina in njegovo izvoljenko. Čeprav bi njena intervencija lahko omilila morebitne napetosti med njima.

A ne, kozoroginja se bo raje po tihem naslajala nad njunimi težavami. Zanjo so spori med sinom in žensko, ki si ga po njenem mnenju tako ali tako ne zasluži, prava hrana za ego.

3 Lev

Mame levinje obožujejo pozornost vseh, torej tudi svojih otrok. In če se jim zdi, da so zapostavljene, jih prevzame ljubosumje.

V tem primeru bi tašča levinja storila domala vse, da bi v odnos med zakonca, od katerih je en njen sin, vnesla zmedo in nesporazume. Pri tem jo vodi prepričanje, da se bo tako otrok, ki se od nje odmika, vrnil v njeno naročje ter ji izkazal zasluženo ljubezen in pozornost, ki ju trenutno krade tretja oseba.

Preberite še: Horoskop: 4 znaki, ki takoj prepoznajo laž

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 6 znakov, ki se najbolje poljubljajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)