Horoskop: V tem znamenju je rojen vaš idealni ljubimec

Ni vseeno, v katerem astrološkem znaku je rojen nekdo, s katerim si lahko obetaš najboljši seks.

3.7.2018 ob 1:34

moski_zenska_par_postelja-ljubimkanje.jpg

Si se že kdaj vprašala, kdo bi ti v postelji lahko zagotovil prav tisto, kar pričakuješ in potrebuješ? Najbrž si se in dobro veš, da je veliko meril, ki jih je pri izbiri spolnega partnerja pametno upoštevati.

Eno od njih je astrološki znak, v katerem je nekdo rojen. Poglej torej, kdo je po pisanju Cosmopolitana glede na tvoje zvezdno znamenje idealen zate. 

Najboljši za ovna: škorpijon

Ovni so znani po svoji neustrašnosti in samozavesti, kar se nedvomno odraža tudi v postelji. So agresivni, dominantni in jih ni strah premikati meja. Perverzije jim še zdaleč niso tuje. Zato je zanje idealen ljubimec rojen v znamenju škorpijona. Seksi, vroče, divje in strastno.

Najboljši za bika: tehtnica

Biki, pa naj bodo moškega ali ženskega spola, so zvesti, predani, prezimljeni in prisegajo na tradicijo. Prav s temi pridevniki bi lahko opisali njihove spolne veščine. Ne moti jih, če med rjuhami ni nenavadnih poz in porednih igric, kar pa ne pomeni, da niso strastni ter dovzetni za telesne dotike. Zanje je idealna tehtnica. Nežna, sočutna in hkrati dovolj odprta, da jih nauči nekaj novih prijemov.

Najboljši za dvojčka: strelec

Dvojčki radi pokukajo izza meja poznanega. To je v njihovi naravi in to se odraža tudi v spalnici. Zagotovo tam počnejo stvari, za katere marsikdo sploh še ni slišal, imajo nore predloge in ne ostajajo samo pri besedah. Torej so zanje kot nalašč energični strelci. Če se združita ti dve energiji, nedvomno nikoli ni dolgočasno. Kajti prav dolgočasje in rutina sta tisti, ki ju strelci in dvojčki ne prenašajo.

Najboljši za raka: kozorog

Nežni, skrbni raki prisegajo na globoka čustva in na tradicijo. Tako v postelji, kot izven nje. Enako velja za prizemljene kozoroge, ki obožujejo čutno razvajanje rojenega v znamenju raka in cenijo vso njegovo pozornost.

Najboljši za leva: vodnar

Tako ovni, kot levi med rjuhami radi eksperimentirajo. Vendar so levi tudi ranljivi in čeprav radi dominirajo ter uveljavljajo svojo moč, vendarle pričakujejo veliko nežnosti ter toplih objemov. Zato so zanje popolni vodnarji, ki znajo poiskati pravo razmerje med grobostjo in izkazovanjem nežnosti.

Najboljši za devico: riba

V vsakdanjem življenju razumne in natančne device prisegajo na nadzor, v postelji pa je zgodba povsem drugačna. Na videz hladni pripadniki tega znamenja tam spustijo zavore in pozabijo na razum ter se osredotočajo zgolj na čustva. Le kdo bi bil zanje torej primernejši, od nežne, čutne in pozorne ribe?

Najboljši za tehtnico: bik

Tehtnica prisega na močna čustva, na estetiko in v odnosu spretno združuje emocije ter razum. Njene telesne potrebe zaradi vztrajnosti, hedonističnega pogleda na svet in priseganja na fizične vidike ljubezni najbolje in najučinkoviteje zadovoljuje realen ter predan bik.

Najboljši za škorpijona: oven

Rojeni v tem znamenju prisegajo na poreden seks. To je preprosto zapisano v njihovih genih. Prav zaradi svojega odnosa do vsega, kar zadeve v postelji dvigne na nove dimenzije, veljajo za najbolj strasten astrološki znak. Tik za njimi je oven. Zato sta ti dve znamenji med rjuhami odlična kombinacija.

Najboljši za strelca: dvojček

Strelci so znani po tem, da se ne pustijo hitro zapeljati. Oni so dokaj izbirčni in srca ne podarijo vsakomur. Vedno iščejo tistega, ki bi povsem sovpadal z njihovo idejo popolnega partnerja, nekoga, ki bi jim v postelji pričaral pravo avanturo. In posebne avanture nihče ne obožuje bolj, kot dvojček. Kombinacija dinamičnih značajev nedvomno obljublja uspeh.

Najboljši za kozoroga: rak

Pridevniki, ki najbolje opisujejo kozoroga so moder, premišljen in prezimljen. Dejstvo, da eksperimentiranje ni v naravi rojenih v tem znamenju ne pomeni, da so slabi ljubimci. Res pa je, da ob sebi potrebujejo nekoga, ki bolj, kot nore poze, obožuje topel objem in občutek sprejetosti ter varnosti. Takšnega spolnega partnerja najdejo v ozvezdju raka.

Najboljši za vodnarja: lev

Vodnarji se ne spustijo hitro v romanco. Največkrat srce in telo podarijo nekomu, ki ga dobro poznajo. A tako, kot druga zračna znamenja, obožujejo novosti in radi premikajo meje. Zato je zanje idealen partner lev, ki se sklada s konceptom popolnega ljubimca vodnarja.

Najboljši za ribe: devica

Slovijo po nežni, čutni naravi in ko enkrat najdejo nekoga, ki jim v postelji ter tudi sicer povem ustreza, ga zlepa ne spustijo iz rok. Zavedajo se svojih čustev in vedo, kako jih izražati, to pa je lastnost, ki jo najbolj cenijo sicer razumne in natančne device.


Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)