Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji

Rojenim v nekaterih astroloških znakih prijateljstvo z bivšim ne pride niti na misel.

30.6.2018 ob 3:38

zapeljiva_crnolaska_rdeca_obleka_lokal.jpg

Vsak se po svoje sooča z razpadom intimnega razmerja in posledicami ljubezenskega brodoloma. Medtem, ko nekateri z bivšim ohranijo prijateljske stike, so na drugi strani takšni, pri katerih to ni mogoče. Če se boste razšli z nekom od sledečih petih pripadnikov zodiaka, pozabite na to, da bosta kdaj v prijateljskem vzdušju spila kavo. Kateri za vedno potegnejo črto, niza portal Your Tango.

Oven

Vedno tekmovalni oven. V resnici je dejstvo, da z njim po razpadu zveze ne bosta ostala prijatelja, voda na vaš mlin. Kajti, če bi se še sestajala, bi vam vedno metal pod nos, da mu gre bolje, kot vam. Če se je praktično nemogoče izogniti njegovemu hvaljenju na družabnih omrežjih, osebnih pripovedi o super življenju brez vas res ne potrebujete. Konec koncev prijateljstvo ni tekmovanje, v njegovi družbi pa bi se povzdigovanju samega sebe tudi vi le težko uprli. Zakaj bi se hvalil samo on?

Lev

Lev pričakuje, da bo v življenju vedno cenjen in oboževan. Zato ne vidi prav nobenega razloga, da bi ostal prijatelj z nekom, s katerim se je razšel. Po tem, da bi spremljal ljubezenske podvige bivše ljubezni, nima nobene potrebe. In kaj mu še stoji na poti do tega, da bi ohranil prijateljske stike z nekdanjo ljubeznijo? Njegova trma. Če ga je bivši tako ali drugače prizadel, ponižal in mu zadal srčne rane, ga bo za vedno izbrisal iz življenja. Ne glede na to, kako zavzeto bi se nekdo, ki je bil nekoč njegov ljubimec, opravičeval.

Škorpijon

On je ljubosumen in maščevalen. Prav ti dve njegovi lastnosti sta tisti, zaradi katerih za vedno zapre poglavje. Le kako bi namreč sprejel dejstvo, da se bivša ljubezen sestaja z nekom drugim? In še: kako bi ji lahko privoščil srečo, ko pa ji želi vse najslabše? Raje, kot da bi se sploh še ukvarjal z njo, je nikoli več ne vidi. V življenju mu je veliko bolje brez nekoga, s katerim je nekoč delil mizo in posteljo.

Kozorog

Kozorog nikoli ničesar ne odpusti, kar je glavni razlog, da z bivšim ne more ostati prijatelj ne glede na to, kdo je kriv za razhod (v njegovih očeh to tako ali tako ni on). Prijateljstvo z nekom, ki ga je prizadel? Nikoli in nikdar.

Vodnar

Znamenje, ki se zaradi svoje narave s prijateljevanjem z bivšim res ne obremenjuje. Ne zato, ker tega ne bi hotel ali ker bi želel za vedno izbrisati zgodovino, temveč preprosto zato, ker se mu ne ljubi vlagati energije v odnos z nekom, ki mu je nekoč pomenil veliko, po novem pa je del preteklosti. On ima dovolj drugih prijateljev, v družbi katerih nekdanje ljubezni prav nič ne pogreša. Zakaj bi torej sebi in bivšemu po nepotrebnem zapletal življenje?

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)