Pretresljiva izpoved Severine: “Mama me po porodu pet mesecev ni mogla vzeti v naročje”

Priljubljena pevka Severina je v intervjuju z novinarko Vesno Milek spregovorila o svojem največjem strahu in temu, od kod ta izvira.

11.6.2019 ob 8:54

severina_vesna_milek_naslovna.jpg

Nekateri jo vidijo kot Marilyn Monroe, drugi kot balkansko Madonno, saj je preigrala vse mogoče podobe in vloge: od seks simbola, do zapeljivke, od Marije Magdalene do pretepene ženske in mučenice … Kakorkoli - je estradnica, ki je svojo popularnost izkoristila tudi za rušenje predsodkov in nacionalizmov.

Obožujejo jo mase, hkrati pa je bila muza mednarodno uspešnih umetnikov, kot so Goran Bregović, slikar Dimitrije Popović, skladatelj Matija Dedić in Tomaž Pandur. Zdaj je nazaj z novim albumom Halo, za TV SLO pa je dala enega najdaljših televizijskih intervjujev v svoji karieri.

Severina je že pred snemanjem intervjuja za oddajo Od blizu povedala, da pričakuje, da bo to eden od najpomembnejših intervjujev v njeni karieri, saj pozna in ceni delo novinarke Vesne Milek, s katero sta se nekajkrat že srečali.

Kljub temu je pevka voditeljici v začetku intervjuja priznala, da ji je težko govoriti o sebi in da se tega še vedno uči. “S teboj želim prebiti led,” je Milekovi povedala takoj na začetku pogovora, v nadaljevanju pa spregovorila tudi o manj bleščečih trenutkih v svoji karieri.

Severina_vesna_milek_2.jpg

Med drugim je voditeljici zaupala: “Moj največji strah v življenju je, da bi bila zapuščena.” In ta strah je, kot je povedala Severina, po njenem mnenju najverjetneje povezan z izkušnjo iz njenega otroštva, ko je mama po rojstvu kar pet mesecev ni mogla vzeti v naročje.

“Mislim, da sem si vedno prizadevala, tudi v svojo škodo, zadržati ljudi okoli sebe. Prav zaradi strahu, da bi ostala sama. Mama me je rodila s tretjim carskim rezom. Po porodu je padla v komo za pet mesecev. In tako me ni mogla vzeti v naročje. In ta želja po tem, da me nekdo vzame v roke, je vame zavrtala luknjo,” je iskreno povedala Severina.

severina_vesna_milek.jpg

Z voditeljico sta se sicer sprehodili skozi najpomembnejše mejnike v njeni glasbeni karieri, Severina je spregovorila o sporu z Jadranko Kosor, pa tudi o tem, kako se je krstila v reki Jordan.

Ob koncu intervjuja je dodala, da zase ni nikoli trdila, da je svečenica in se voditeljici hudomušno zahvalila: “Zdaj sem se izpovedala vseh grehov, hvala za to možnost.”


Pripravila: S. S.

Foto: Adrijan Pregelj

Preberite še: Moški so spregovorili: Tako prepoznamo žensko, ki je dobra v postelji ali pa: Vse to prinaša razmerje s starejšo žensko


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)