Meghan Markle z načinom, kako in kje namerava roditi, krši tradicijo britanske monarhije

Vojvodina Seseška velikokrat krši tradicijo kraljeve družine in to namerava tudi, ko bo na svet prijokal njen prvorojenec.

3.12.2018 ob 10:45

meghan_markle_portret_micna.jpg

Minilo je komaj leto dni, odkar sta Meghan Markle in princ Harry oznanila zaroko, temu je sledila veličastna poroka, a zdi se, da nekdanji igralki toga pravila kraljevskega protokola že pošteno presedajo, piše International Bussines Times. V njenih zadnjih načrtih gre za več, kot za zavračanje hlačnih nogavic in kazanje golih ramen. Vojvodinja Suseška namreč namerava svojega prvorojenca poviti doma.

"Je velika zagovornica poroda doma, čeprav naj bi se člani kraljeve družine rojevali na porodnem oddelku bolnišnice St. Mary’s Hospital v Londonu," je zaupal anonimni vir in dodal: "Meghan ne želi medicinskega poroda, v sproščujočem okolju bi rada rodila v vodi."

Bolnišnica St. Mary’s je rojstni kraj številnih kronanih glav. Tam je Diana povila princa William in Harrija, princesa Anna svoja otroka Petra in Zaro Phillip, Kate Middleton pa princa Georga, princeso Charlotte in princa Louisa. Celo nekronane glave zaradi ugleda rade izberejo omenjeno ustanovo, med drugimi sta tamkajšnjemu osebju povsem zaupala George in Amal Clooney.

A bodoča mamica noče roditi v bolnišnici, temveč pričakuje obsežno ekipo profesionalcev, ki ji bodo stali ob strani med porodom doma. Porodi v domačem okolju so v zadnjem času vse bolj priljubljeni, vendar za ženske, starejše od 35 let, prinašajo višje tveganje za zaplete. Meghan jih šteje 37.

Kot je še povedal vir blizu nekdanje zvezdnice Nepremagljivega dvojca, ima vojvodinja velike načrte s kršenjem protokola tudi, ko bo otrok prijokal na svet. Domnevno ga namerava dojiti v javnosti in s tem med drugim pripomoči k premagovanju stigme dojenja na javnih prostorih. In želi fotografijo soproga, ki drži novorojenčka, kar prav tako ni običajno za togo tradicijo kraljeve družine.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reurters

Preberite še: Sanja Grohar iskreno o boleči težavi, s katero se sooča med nosečnostjo ali pa 5 glavnih krivcev, da ne morete spati

Priporočamo tudi: Seks med nosečnostjo: kaj je dobro in kaj ni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)