Nesramno rojstnodnevno voščilo sestre Meghan Markle princu Harryju

Trenjem med družinama očitno še ni videti konca, kar dokazuje tudi voščilo, ki ga je princ Harry za rojstni dan dobil od svoje svakinje.

19.9.2018 ob 8:14

princ_harry_meghan_markle_micna.jpg

Če ne moreš povedati nič lepega, potem ne govori, bi lahko komentirali voščilo, ki ga je sestra vojvodinje suseške, Samantha Markle, poslala princu Harryju, ki je 15. septembra praznoval 34. rojstni dan. 

"Vse najboljše, Harry," je zapisala v svojem Twittu, priložila podobo hrčka, kako se sladka s torto ter dodala:. "Ko boš užival ob torti se spomni na želje, ki jih za rojstni dan nisi poslal svojemu tastu." 

Samantha, ki ne skopari s kritikami nekdanje zvezde serije Nepremagljivi dvojec, je takole okrcala mladoporočeni par, ki rojstnega dne ni voščil Thomasu Marklu. Ta je praznoval julija.

Prizanesljiva ni bila niti do svoje sestre, ki je avgusta na torti upihnila 37 svečk. Tedaj jo je primerjala z Disneyevo Cruello de Vil, zlobnim likom iz risanke 101 dalmatinec.

Samantha sicer nikoli ni zanikala, da bi rada unovčila svoje sorodstvene vezi z Meghan, s katero že leta nimata stikov. Podjetni oče, ki je bil pri tem uspešnejši, saj se mu je v denarnico na račun mlajše hčere steklo kar nekaj denarja, je povedal, da s hčerko nima stikov vse od poroke.

Avtorica: M. FL., povzeto po portalu msn.com
Foto: Reurters

Preberite še: Odkar je Meghan Markle postala članica britanske kraljeve družine, je njeno življenje polno prepovedi ali pa Kako je Meghan Markle včasih služila denar


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)