Horoskop: V teh šestih astroloških znakih so rojeni najslabši šefi

Nekaterim astrološkim znakom vloga vodilnih preprosto ni pisana na kožo.

10.12.2018 ob 5:47

zenska_pisarna_pisalna_miza_svincnik_micna.jpg

Dober šef je želja vsakega podrejenega. A vsi na vodilnih mestih ne premorejo sposobnosti, ki naj bi jih imel nekdo, ki ima pod seboj zaposlene. Medtem, ko so rojeni v nekaterih astroloških znakih po naravi vodje, znajo spodbujati, motivirati in tudi kritizirati, če je treba, obstajajo takšni, ki se v vlogi šefa ne znajdejo najbolje. V katerih znamenjih zodiaka so luč sveta ugledali slednji, razkriva Your Tango.

Dvojček

Da, res je. Rojeni v tem znamenju so za podrejene nočna mora. Sicer pozorni in občutljivi posamezniki zaradi svojih lastnih negotovosti in razdvojenosti niso dobri voditelji, saj jim primanjkuje samozavesti, doslednosti, vztrajnosti, odločnosti in konsistentnosti.

V kolikor ima v podznaku leva ali strelca, je vse skupaj samo še slabše, saj v tem primeru dvojček svoje šibkosti skriva za velikim egom in nepripravljenostjo sprejeti poraza. Dvojčki preprosto niso primerni za vodilna mesta.


Vodnar

Še en, ki ni za direktorski stolček. Vodarji so samotarji, radi se umikajo v svoje sanje, pogosto živijo v predstavah o lepšem svetu in so odlični pri načrtovanju, ne pa tudi, kadar je ideje treba prenesti v prakso in spodbuditi druge, da bi sledili zamišljenim smernicam. Oni veliko bolje delujejo v ozadju. In zato so le težko dobri voditelji.


Riba

Občutljivi, čustveni posamezniki, velikokrat na robu solza in veliko premalo odločni, da bi lahko bili vodje. Mehke duše ne premorejo avtoritete, s katero bi vzpostavljale ter vzdrževale red in zato skupina pod njihovim vodstvom pade v kaos, iz katerega ga lahko izkoplje le močna roka, ki zna udariti po mizi. Ta zagotovo ni rojena v znamenju rib.


Rak

"Tega ne zmorem," je rekel rak, in se zaprl v svoj oklep. Tako bi lahko opisali njegov odziv na predlog, da bi prevzel vodstvo. Pa naj bo velike skupine ali nekaj ljudi. Rak se najbolje počuti v zavetju doma, lahko je glasen na družabnih medijih, ko pa je dejansko treba ukrepati, vse skupaj raje prepusti nekomu drugemu. Raki z veseljem vse, tako delo kot vodenje, spustijo iz rok. Zanje bi lahko rekli, da niso ne voditelji in ne sledilci.


Škorpijon

Res je, da rojeni v tem ozvezdju radi ukazujejo ter uveljavljajo svoj prav, vendar jim vodenje ni pisano na kožo. Ne ljubi se jim namreč pretirano ukvarjati z vsem, kar vodilna mesta prinašajo, sploh pa ne z ljudmi, ki naj bi jih vodil. Škorpijoni veliko bolje delujejo sami. So nekakšni samostojni junaki. Oni zmorejo vse. In ne marajo nikogar, ki bi jim sledil.


Devica

Devica na vodilnem mestu je še ena nočna mora zaposlenih. Ona si želi voditi, ona želi ukazovati in ona ima zelo visoka merila, nima pa potrpežljivosti in premore le malo razumevanja ter praktično nič strpnosti, kar je recept za katastrofo. Kajti tako, kot si rojen v tem znaku nekaj zamisli, tako naj bi tudi bilo. Če ni, so vsi pod njim deležni ostrih obtožb, očitkov in jeze, ki jo, kadar (pre)visoka pričakovanja niso izpolnjena, premore le devica.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Trije znaki, ki ne marajo praznikov ali pa Horoskop: sestre in bratje, rojeni v teh znakih, so kot psi in mačke

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)