Horoskop: To rabiš (glede na znamenje), da bo poletje 2019 nepozabno

Končno je tu poletje, s pravimi zvezdnimi namigi pa lahko poskrbite, da bo res sproščeno in polno lepih doživetij.

6.6.2019 ob 3:50

vesela_mlada-zenska_zabaviscni_park.jpg

Komaj smo ga dočakali. Poletje. Za mnoge najbolj priljubljen del leta je vedno zabaven in poln dogodivščin, da pa bi ga maksimalno izkoristili poglejte, kaj vam, glede na vaš znak, za poletje polno užitkov ter nepozabnih zgodb, svetujejo zvezde.

Oven

Ste tip človeka, ki je drugim rad za zgled. Vedno in povsod, tako v smislu zabav kot v smislu dobrodelnosti. Zato letošnje vroče dni poleg norim, spontanim zabavam (brez katerih pri vas ne gre) posvetite tudi prostovoljstvu in poskrbite, da boste drugim za vzor ter sebi v ponos.


Bik

Biki ste hedonisti, ki uživate v sproščanju, poležavanju na plaži in v popolnem odklopu. A sproščate se lahko tudi drugače: s filmskimi večeri na prostem, v dobri družbi ter ob odlični hrani. Kakšen obisk sprostitvenega centra prav tako ne bo odveč.


Dvojček

Je že tako, da se hitro vsega naveličate in se začnete dolgočasiti, zato morate biti postavljeni pred vedno nove izzive. Torej počnite nekaj, česar niste še nikoli: potapljajte se, skačite s padalom ali preizkušajte vina. Lahko greste tudi po bolj enostavni poti in si za zajtrk ali kosilo privoščite jedi, ki jih še nikoli niste okusili. Kar pri vas šteje je, da spoznavate nekaj novega.


Rak

Raki ste deloholiki in hočete vedno biti koristni ter produktivni. Na srečo je poletje odlična priložnost za dodaten zaslužek, saj ne manjka sezonskih del, kjer lahko pokažete svoje sposobnosti, kaj zaslužite in se naučite nečesa novega. Ter se ob vsem tem še zabavate.


Lev

Vtis, ki ga pustite pri drugih, je za vas zelo pomemben. Zato vselej radi priskočite na pomoč ter žanjete pohvale z vseh strani. Prostovoljstvo v turističnih centrih ali letoviščih za otroke je kot nalašč za vas. Malčke je vendar tako lahko očarati.


Devica

Radi veliko razmišljate in razglabljate. Članstvo v bralnem klubu, kjer predani člani berejo na obali je zato ideja, ki vam je pisana na kožo in lahko vašemu dopustu zagotovi tisto, kar vam na njem praviloma manjka: intelektualni izziv. Dobra ideja je tudi kakšen poletni tečaj, kjer se lahko naučite česa novega, saj tako zelo cenite znanje.


Tehtnica

Obožujete druženje s prijatelji in vsi vaši poletni načrti so povezani z njimi. Tudi kakšno dolgo potovanje v pravi družbi vam bo prineslo veliko zabave, lepe izkušnje ter prav takšne spomine.


Škorpijon

Vaša radovednost ne pozna meja, vedno odkrivate nekaj novega, ste pravi raziskovalec med znamenji zodiaka in ker obožujete vse, kar je mistično in skrivnostno, je prav poletje čas, v katerem lahko razširite obzorja in na zabavnih večerih predstavite svoje na novo osvojeno znanje. Na skrivnosten in nenavaden način, tako kot to znate le sami.


Strelec

Neizmerno cenite avanture, zato se tudi to poletje podajte odkrivati nova obzorja, ljudi in običaje. Vseeno je, katero deželo boste izbrali, zagotovo boste pokukali v kotičke, ki presegajo običajno turistično ponudbo. In prav je tako, saj bo s takšnimi potovanji poletje dobilo dodano vrednost.


Kozorog

Pri vas mora vse teči po načrtu. Nedvomno imate svojega za to poletje že izdelanega ter vključuje nekaj dela, nekaj sproščanja (pa čeprav na domači terasi) in nekaj druženja s prijatelji. Več za zabavno poletje ne potrebujete.


Vodnar

Vaš vodnjak sreče je spoznavanje novih ljudi. Zato se včlanite v katerega od klubov, kjer vam bo to omogočeno: plavalni, kolesarski, plezalni, karkoli vas veseli bo dobrodošlo, saj boste ob zabavnih aktivnostih spoznali še pisano množico novih somišljenikov.


Riba

Umetniške ribe cenite kreativnost in v poletju, ko je na voljo nekaj več časa, svojo žilico s pridom izkoristite. Lahko preuredite domači vrt, lahko se spoznate s šivalnim strojem, lahko končno napišete roman. Kajti umetnost še zdaleč ni zgolj slikanje na platno.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Horoskop: Za bolj srečno življenje moraš (glede na tvoj znak) prenehati početi to Ali pa: Horoskop: Teh 6 znakov se zna najbolje razvajati 

Preberite še: Horoskop: Šest najbolj samosvojih znakov, ki se požvižgajo na to, kaj drugi mislijo o njih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)