Horoskop: skriti talenti posameznih astroloških znamenj

V čem blestijo ovni, biki, dvojčki in vsi ostali?

5.5.2019 ob 3:53

skrivnostna_mlada_punca_vijolicni_lasje_zelene_oci_micna.jpg

Nekateri znajo spodbuditi vse okoli sebe, drugi blestijo v kuhinji, tretji so močni z besedami. Vsako astrološko znamenje ima svoje pozitivne plati ali celo skrite moči. V čem torej blestijo?

Oven

V tem znaku rojeni posamezniki premorejo izjemno notranjo energijo in so sposobni druge pripraviti do tega, da se soočijo s svojimi strahovi ter pogumno stopajo proti svojim ciljem. Zlahka pričarajo prijateljsko vzdušje in omogočajo odlično klimo za ekipno delo, saj imajo prirojene lastnosti dobrih vodji.

Bik

Njihov skriti adut je priprava hrane, ki navdušuje tudi najzahtevnejše gurmane. Rojeni v znamenju bika so uravnoteženi in pozorni na detajle, vedno prizemljeni in vselej pripravljeni pomagati drugim ter znajo nuditi podporo in razumevanje, vsem, ki potrebujejo tolažbo in motivacijo.

Dvojček

Gre za ljudi, ki so izjemno komunikativni in se lahko z vsemi pogovarjajo o katerikoli temi. So sočutni, živahni ter spoštljivi, spoštovanje pa pričakujejo tudi od drugih.

astrologija_ThinkstockPhotos-667756128.jpg

Rak

Rojeni v znamenju raka znajo poslušati druge, vedno imajo na zalogi primerne nasvete, odlično rešujejo spore, radi pomagajo, so izjemno čutni ter sočutni in zato odlična rama za tolažbo.

Lev

Levi znajo vedno spodbuditi k razmišljanju ter vsakomur na obraz narišejo nasmeh. Čeprav so malo bahavi, so za druge privlačni in zato mnogim predstavljajo zgled ter navdih.

Devica

Ko gre za načrtovanje in uresničevanje načrtov, device blestijo. To so zelo natančni posamezniki in vedno dosegajo svoje cilje ali so pri tem pripravljeni pomagati drugim. Vse, kar počnejo, počnejo predano ter dela vselej dosledno opravijo.

Tehtnica

Gre za ljudi, ki imajo veliko sposobnost posredovanja ter rešujejo spore ne glede na to, kako težki so. Vedno težijo k pravici, ostajajo nepristranski in realno gledajo na pereče situacije ter so zato odlični posredniki med sprtimi stranmi.

Škorpijon

Ljudje, ki premikajo meje in spreminjajo svetove. Tistemu, kar počnejo, so izjemno predani in so sposobni druge spodbuditi k doseganju skoraj nemogočih ciljev. Dobro vedo, kaj potrebujejo za uspeh in svoje vedenje s pridom uporabljajo.

Strelec

Skrivna moč tega znaka je širjenje pozitivne energije. Kjerkoli se strelci znajdejo, v drugih spodbudijo tisto najboljše in jih pripravijo do tega, da so ponosni nase. Njihovo navdušenje je nalezljivo in drugim radi delijo življenjske nasvete.

astrologija_ThinkstockPhotos-457213795.jpg

Kozorog

Kozorogi so zelo osredotočeni na svoje cilje. Ko si nekaj zamislijo, gredo proti temu ne glede na vse. V svoje delo in načrte vložijo vso energijo ter so zato drugim pogosto navdih in dober zgled.

Vodnar

Samozavestni posamezniki, ki včasih delujejo malo arogantno, a oni sebe dobro razumejo in se imajo radi. Vedno so korak pred ostalimi, vizionarji in veliki humanisti ter zato tisti, ki izboljšujejo kvaliteto življenja širokih množic.

Ribe

Izjemna sposobnost izražanja je tisto, kar krasi ribe. Povsem preprosta čustva in situacije znajo ubesediti na poseben in privlačen način, prav to drugi pri njih cenijo. Pogosto se izražajo skozi pisanje ali drugo umetnost.

Avtorica: M. FL. 
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: za bolj srečno življenje, moraš (glede na tvoj znak) nehati početi to ali pa Takšen je (glede na to, kaj si po horoskopu) zate najboljši seks

Priporočamo tudi: Horoskop: katera znamenja najtežje in katera najlažje ljubijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)