Dan zaljubljenih po okusu astroloških znamenj

Bik si obeta uživanje v vseh pogledih, škorpijon ognjeni seks in oven več pozornosti.

13.2.2016 ob 9:15

shutterstock_362007827.jpg

Znova je pred vrati valentinovo. Če še kar ne veste, kako bi na dan zaljubljenih presenetili svojo simpatijo, si oglejte, kaj si na ta dan želijo rojeni v različnih astro znamenjih.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Oven

Ekstravagantni pripadniki tega znamenja obožujejo velike in hkrati nenavadne dokaze ljubezni. Dan zaljubljenih je zato zanje idealna priložnost za izkazovanje čustev. Glede na to, da se bodo sami izjemno potrudili, to pričakujejo tudi od partnerja, ki bo v veliki nemilosti, če se z razpoloženjem in darilom ne bo izpolnil njihovih pričakovanj.

Bik

Ker valentinovo po navadi pomeni tudi okusno večerjo, se ga rojeni v znamenju bikov najbolj veselijo prav zaradi kulinarične dodane vrednosti. Dan zaljubljenih je zanje zgolj odlična priložnost za hedonistično uživanje s partnerjem.

Dvojčki

Ti še zdaleč ne pričakujejo običajnega dneva zaljubljenih. V resnici jim ta praznik ne pomeni prav veliko, malce drugačen zmenek pa je zanje vedno dobrodošel. Tako velja tudi za ta dan. Ne veselijo se klasičnega scenarija z rožami in s svečami in ne bo ravno veliko drame, če ne bodo dobili ničesar.

Rak

Rojeni v tem znaku v nasprotju z dvojčki pričakujejo od dneva zaljubljenih veliko. Če so seveda zaljubljeni in ga lahko s kom praznujejo. Oni želijo uživati v romantiki, njihov idealni večer se začne z večerjo, nadaljuje z romantičnim filmom in zaključi z nežnim seksom.

shutterstock_280647362.jpg

Lev

Levi niso imuni za romantiko, a radi bi jo doživljaji vsak dan in ne zgolj tedaj, ko to narekujejo razni komercialni prijemi. Cenijo lepa darila in bodo zadovoljni, če bodo kakšnega dobili, ne bodo pa dramatizirali, če ga ne bo. Največje darilo zanje je udobno ležanje v objemu ljubezni na domačem kavču.

Device

Rojeni v tem znaku niso pretirano romantični in bolj kot lepa darila ter visoko zveneče besede cenijo konkretna dejanja. A če boste na dan zaljubljenih pozabili, bodo vendarle užaljeni. Kajti protokol veleva, da se ga obeleži vsaj s kakšnim šopkom rož.

Tehtnica

Tehtnice imajo radi vsako priložnost, da se lepo oblečejo, obiščejo uglajeno restavraciji ter uživajo v odličnem vinu. Zanje je pomembno celostno doživljanje tega dneva, ne zgolj z romantiko povezana dejanja. Če ne boste pripravili ničesar, boste tehtnico razočarali in bo menila, da ste premalo čustveni. Pa čeprav pretirano romantična ni niti sama.

Škorpijon

Za rojene v škorpijonu je dan zaljubljenih asociacija na ognjevit seks. Seksi spodnje perilo, vroč scenarij in noč, namenjena partnerju, so zanje vrhunec romantike. Ne pričakujejo bogatih daril, pač pa erotično in čutno masažo z vsem, kar sodi zraven.

shutterstock_226435555.jpg

Strelec

Čeprav na ta praznik ne gledajo kot na simbol ljubezni, se radi prepustijo romantiki. Presenečenja v obliki nečesa, česar še niso preizkusili, bodo pri strelcu vedno več kot dobrodošla. In naj vas ne prepričajo z besedami, da za valentinovo ne pričakujejo ničesar. Radi bi namreč le delovali razumno, v resnici pa ne mislijo tako.

Kozorog

Tako kot device tudi kozorogi ne precenjujejo tega praznika, bodo pa dokaj nejevoljni, če bo partner nanj pozabil. Ne pričakujejo dragih daril, radi pa bi čas preživeli ob pogovoru, objemu in nato ob vročem seksu. Dotiki jim pomenijo več kot pohvale in so zanje najboljši način izkazovanja čustev.

Vodnar

Rojeni v tem znaki so definitivno proti komercializaciji ljubezni, zato ne marajo valentinovega in ne pričakujejo od partnerja ničesar: ne cvetja ne razglednic ne čokoladic. Prav tako naj partner od njih ne pričakuje ničesar. Če so sveže zaljubljeni, bi ga sicer radi nekoliko obeležili, kako, pa ne vedo niti sami.

Ribi

Dan zaljubljenih je idealen dan za romantične ribice. Ker veliko vlagajo v čustvene odnose, so njihova pričakovanja do tega dneva velika. Sanjarijo o izletu, romantični večerji ali plesu ob sončnem vzhodu. Če njihov partner ne pričakuje istega, pa so razočarani in menijo, da jih ne ljubi dovolj.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)