Horoskop: sestre in bratje, rojeni v teh znakih, so kot psi in mačke

V določenih astroloških znakih rojeni bratje in sestre nikoli ne oblikujejo tesnih odnosov, saj med njimi vselej prihaja do napetosti.

20.11.2018 ob 5:06

spor_deksleti_kuhinja_oblacilo_micna.jpg

Tako, kot datum rojstva vpliva na odnose s prijatelji, partnerji in sodelavci, vpliva tudi na odnose med brati in sestrami. Obstajajo astrološki pari, ki se odlično ujemajo in tvorijo globoke ter trajne vezi in na drugi strani takšni, ki se ne razumejo najbolje. V resnici se sploh ne prenesejo.  Kateri preprosto niso kompatibilni, razkriva Your Tango in tako ponuja odgovor na vprašanje, zakaj sta z bratom ali sestro kot pes in mačka.

Bik in oven

Tako rojeni v znamenju bika kot tisti, ki so po horoskopu ovni, slovijo po trmi. Ne samo, da trmasto vztrajajo pri svojem, prav tako se ne ozirajo na to, kakšne razsežnosti dobivajo spori med v teh znamenjih rojenimi brati in sestrami. Kajti sorojenci se pač prepirajo. Oven uveljavlja svojo voljo, ker ima po njegovem vedno prav, bik ne popušča, ker je prav tako trmast in neizprosen.

Med njima je vedno veliko negativne energije, saj nihče ni pripravljen priznati, da se morda vendarle moti in nihče noče popustiti niti za milimer. Nemogoče ju je spraviti. Bolje je poskrbeti, da sva vsak v svojem prostoru.

Dvojček in devica

Dvojček in devica globlje povezave ne osnujeta preprosto zato, ker sta si po značajih preveč različna. Dvojček je vihrav in brezskrben, devica ima rada red in pravila. To so značajske črte, ki jima onemogočajo, da bi se dobro razumela.

Devici ni dano dojeti, zakaj dvojček ne more biti tako resen, kot je ona sama in dvojček ne more razumeti, zakaj je devica vedno tako zapeta in se ne zna ali noče sprostiti ter se samo malo zabavati. Saj ne, da se sovražita, a kot rečeno, preprosto preveč različna sta si, da bi se razumela.

Rak in vodnar

Ta dva znaka sta kot nasprotna pola. Raka vodijo čustva, vodnar prisega na razum. Vodnar razmišlja, rak čuti. Res je, da se nasprotja včasih privlačijo, a zanju to ne velja. Raka in vodnarja nasprotja razdvajajo.

Vodnar se z rakom ne ujema, saj je ta zanj preveč občutljiv. Rak vodnarju težko zaupa, saj nikoli ne ve, kaj v resnici čuti in razmišlja. Gre za bitko med čutiti preveč in ne čutiti ničesar.

Lev in škorpijon

Tudi ta par je par se ne ujema. Zakaj? Ker sta si lev in škorpijon preveč podobna. Oba sta po značaju trdna, močna ter premoreta mogočno energijo in kadar ti energiji trčita skupaj, pride do eksplozije. V resnici sta prava nasilneža in vedno znova snujeta spore, s katerimi skušata dokazati svojo nadvlado.

Prav tako med seboj vselej tekmujeta, oba hočeta biti številka ena in noben od njiju ni pripravljen sprejemati kompromisov. Škorpijon sicer svoji nadvlado dokazuje z manipulacijo, lev  prisega na bolj neposreden, agresiven pristop, končni rezultat njune interakcije pa je vselej enak: buren spor.

Tehtnica in kozorog

Tehtnica potrebuje kompromise in svobodo. Dobro se počuti v odnosih, kjer je mogoče sprejeti dogovor, ki odgovarja vsem vpletenim. Kozorog je na drugi strani znamenje, ki počne le tisto, kar hoče in kadar hoče. Njegov egoizem in zavračanje kompromisa pa tedaj, ko ima za sorojenca tehtnico, vodi v katastrofo.

Onadva se zelo malo pogovarjata. Tehtnica je za kozoroga preveč vsiljiva in kozorog za tehtnico preveč ignorantski. Kar pomeni, da je tedaj, ko vendarle prideta v nekakšen stik, en od njiju vedno nesrečen.

Strelec in riba

Razlog, da se ta dva znaka ne ujemata tiči v dejstvu, da med njima preprosto ni zaupanja. Riba potrebuje globljo povezavo, da bi bila z nekom resnično blizu, strelec ni pripravljen ustvarjati močnih čustvenih vezi. Oba sta inteligentna in premoreta globoke misli, vendar sta si preveč različna, da bi se resnično lahko povezala.

Zato le težko komunicirata, se drug na drugega ne zanašata in si ne zaupata, to pa vodi v spore ter hladen odnos med sorojencema, ki sta rojena v teh dveh znamenjih.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: 4 znaki, ki jim najpogosteje uspe osnovati trajno zvezo ali pa Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj

Priporočamo tudi: 5 nujnih vprašanj, ki jih naslednjič zastavite svojemu ginekologu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)