Horoskop: To vas, glede na vaš znak, najhitreje spravi ob živce

Stres, slaba volja, napeti živci, ne glede na to, kako negativne občutke poimenujete, zanje pri posamičnih astroloških znakih obstaja konkreten razlog.

17.10.2018 ob 8:10

dekle_mesto_telefon_dvom_micna.jpg

Obstaja nešteto sprožilcev stresa in virov slabe volje, a nekateri na vas vplivajo znatneje in hitreje, kot drugi. Kateri so najmočnejši glede na to, kdaj ste rojeni, razkriva Pure Wow.

Oven: počasnele

Nič ni za ovna bolj stresnega, kot hoditi z nekom, ki se premika počasi. Tudi vožnja za nedeljskim voznikom, ki ga ne more prehiteti, ga hitro spravi na obrate. Zlasti, če sploh ni nedelja.

Bik: prijatelji, ki se ne držijo dogovorov in načrtov

Bik ima radi stabilnost, zanesljivost in načrt. Če torej zgodaj zjutraj prejme sporočilo prijatelja, da ne more z njim na izlet, mu bo to, kljub odgovoru, da nič hudega, vsaj potihem zameril in bo še ves dan slabe volje. Trmasti bik tega seveda ne bo priznal.

Dvojček: ljudje brez mnenja

Kaj je bistvo dobrega pogovora? Deljenje različnih mnenj in pogledov na svet. Dvojčki so kot ogenj in potrebujejo gorivo. Zanje so to mnenja drugih. Še bolje, če se ne ujemajo z njihovim. Kajti tako se lahko razvname res bučna debata.

Rak: vse

Rak je znamenje zodiaka, ki je najpogosteje pod stresom in slabe volje. Zanj je stresno vse. Ker ga vse skrbi. Ker si vedno naslika najslabši možen scenarij. Zato ima s seboj vedno obliže, robčke, žepni nož in nekaj maskar. Nikoli se ne ve, kdaj pridejo prav.

Lev: nekdo, ki je bolj zabaven od njega samega

In ga zato zasenči. Če lev česa ne prenese, je to dejstvo, da njegov šarm in karizma ne prideta do izraza, ali da se vsa pozornost preusmeri na nekoga drugega.

Devica: brez načrta

Kadar devica sliši: bomo že kako ali kaj podobnega, takoj postane slabe volje. Ona hoče natančen načrt in dosledno razdelitev del.

Tehtnica: hitro odločanje

Kaj? Takoj sedaj? Brez časa za razmislek in možnosti za posvet? Tehtnica mora vse natančno analizirati, na zadeve pogledati z vseh zornih kotov. Največ stresa v njej zbudijo hitre odločitve in nenačrtovane izbire.

Škorpijon: zaupati skrivnost

Škorpijon potrebuje dolgo časa, da nekomu resnično zaupa. In kadar mora nekomu zaupati skrivnost, mu ni ravno lahko pri srcu. Tedaj se počuti ranljivega, to pa ni občutek, ki bi mu bil povšeči.

Strelec: kodeks oblačenja

On obožuje svobodo. On stvari rad počne po svoje. Zlasti tiste, ki so tako osebne narave, kot je izbira oblačil. Zato ga najbolj ob živce spravljajo takšne in drugačne zapovedi in kodeksi oblačenja.

Kozorog: brez kodeksa oblačenja

Za razliko od strelca je kozorog tog in veliko da na tradicijo ter ustaljenost. On obožuje jasna pravila. Brez njih je kar malo izgubljen. Tudi, kar zadeva izbiro oblačil.

Vodnar: ljudje, ki vse vedo (in to niso oni)

Vodnar je tako prepričani vase in v svoja stališča, da drugih in drugačnih sploh ne priznava. Posledično ga nič ne spravi v stres hitreje kot ljudje, ki so tako prepričani vase in v svoj prav, kot on sam.

Riba: stres drugih

Empatična riba najbolj trpi, kadar trpijo drugi. Če je nekdo, ki je ribi blizu, pod stresom, je prav tako, ali še bolj, napeta in slabe volje, tudi riba sama.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: znaki, ki veliko obljubljajo, a največkrat razočarajo ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki se vedno pritožujejo in so stežka zadovoljni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)