Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem

Rojeni v vsakem astrološkem znaku premorejo zanje specifične kvalitete, ki do izraza pridejo tudi v postelji.

5.1.2019 ob 5:40

ljubezen_seks_strast_postelja_moski_zenska_par_poljubljanje.jpg

Datum rojstva vpliva na vse mogoče. Tudi na seksualne veščine. Kar seveda pomeni, da se rojeni v določenih astroloških znakih v postelji ponašajo s svojimi kvalitetami. S čim posamični znaki največkrat očarajo med rjuhami, razkriva Your Tango.

Oven

Pozor pozor, kajti oven zna še kako začiniti zadeve. On natančno ve, kako postopati, da prebudi neizmeren žar strasti. In kaj je pri njem najboljše? Seks sprave, ki sledi vroči izmenjavi mnenj. V njem oven nikoli ne razočara.

Bik

Kaj imajo biki najraje? Oralni seks. V njem ne samo, da uživajo, v njem so tudi najboljši. Kajti medtem, ko z njim razvajajo njega ali njo, znajo svoje ustnice in jezik spremeniti v učinkovit seksualni pripomoček.

Dvojčka

Dvojčki so vedno za novosti, za premikanje meja, za potešitev radovednosti in s tem tudi strasti. Zato je poreden seks v njihovi domeni. Dominacija ali podrejanje: dobri so v vsem.

Rak

Nič rakom ni ljubšega, kot pobeg iz resničnega sveta. Pa čeprav samo tedaj, ko so na sporedu seksi igrice. Zato so izjemni v igranju vlog. Njihova domišljija ne pozna meja. In zlahka ideje iz misli ponesejo v resničnost.

Lev

Levi si ne morejo pomagati. Oni radi gledajo. Sebe in druge. So pravi mojstri v čaščenju svojega telesa in v vojarizmu, všeč pa jim je tudi ideja, da bi jih med porednimi igricami kdo opazoval. Seks na javnem mestu, tam, kjer si ga ne bi drznil privoščiti nihče drug, je pri njih ena največjih in najpogosteje uresničenih porednih idej.

Devica

Seksualnost devic je pogosto skrita in spregledana. Res je, da prisegajo na misijonarski seks, a ta v objemu device nikoli ni dolgočasen. Nasprotno. V njem je prisotnih toliko intime in detajlov, da ga povzdignejo na nov nivo. Nekdo, ki ga ljubi devica, zlepa te poze ne bi zamenjal za nobeno drugo.

Tehtnica

Tehtnice imajo rade seks. A več pozornosti, kot golim strastem, namenjajo tesni intimni povezavi in usklajenemu bitju srca s partnerjem. Tehtnice so po naravi romantiki. In to pokažejo na vsakem koraku. Tudi med rjuhami.

Škorpijon

Dvojčki so res dobri v porednih igricah podrejanja in dominance, a mistični škorpijon je kralj nadzora. In nihče se v vlogi nadrejenejga ne znajde bolje, kot on. Njegovi ukazi so seksi, erotični in poredni ter nikomur, ki mu ukazuje škorpijon ne pride na misel, da ga ne bi ubogal.

Strelec

Ko gre za seks, je pri strelcu varnost na prvem mestu. To ne pomeni, da si ne upa pogledati izza meja poznanega pomeni pa, da se v seks ne spušča brezglavo. Nepredvidljivi strelec je nanj vedno pripravljen. Tudi z bogato zbirko seksi igračk v svojem predalu.

Kozorog

Sicer predvidljivi in tradicionalni kozorogi v postelji pokažejo čisti drugo plat osebnosti. Tam so oni pripravljeni na vse: na divje položaje, nore igrice in takšne ter drugačne izzive. Zapletene poze iz Kamasutre so zanje prava mala malica.

Vodnar

Molčeči vodnar sebe dobro pozna. In ve, kako se pripeljati do vrelišča. Prav tako dobro pa želi spoznati tistega, ki mu med rjuhami dela družbo. Vodnar se trudi, da bi partnerju pričaral nove dimenzije spolnosti. In ta trud je nedvomno tudi poplačan.

Riba

Rojeni v tem znamenju se dobro zavedajo svojega telesa, ga častijo in sprejemajo, častijo in sprejemajo pa tudi telo svojega ljubimca. Z njimi je seks umetnost odkrivanja golote, igranje na strune čustev in grajenje povezave na vseh nivojih. Skratka, prava epizoda erotičnega romana z zvrhano mero romantike in trde pornografije. Ribe pač obvladajo.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kako ljubi škorpijon ali pa Horoskop: rojeni v teh 6 znakih se najbolje poljubljajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)