Horoskop: Hrepeniš po trdni zvezi? 3 znaki ki so pisani na kožo tvojemu znamenju

Nekateri astrološki znaki so si kot usojeni, to pa so najboljše ljubezenske kombinacije.

31.3.2019 ob 3:53

ljubezen_partnerstvo_moski_zenska_postelja.jpg

Ljubezen je včasih res zapisana v zvezdah. Tako vsaj pravi astrologija, ki je na spletni strani Thought Catalog za vsako znamenje nanizala tri znake, s katero lahko osnuje najbolj skladno zvezo.

Oven: Lev, strelec, dvojčka

Ovni imajo veliko energije in so vedno pripravljeni poskusiti kaj novega, drugačnega. Zato se odlično ujemajo z drugimi avanturističnimi znaki, ki se ne bojijo premikati meja. Rojeni v ozvezdju leva, strelca in dvojčka nedvomno slovijo po svoji energičnosti in neustrašnosti ter so vedno pripravljeni na nova doživetja. Zato so za ovna odlični intimni partnerji.


Bik: Kozorog, devica, riba

Biki so zelo praktični in prizemljeni. On sebi potrebujejo nekoga, ki stoji z nogami trdno na tleh, ima jasno zastavljene cilje ter natančno izdelan načrt. Kajti biki v življenju potrebujejo varnost. Nočejo razmerja, v katerem je vse nekje v zraku, ne marajo hitrih sprememb, želijo stabilno zvezo. Tisti, ki so po horoskopu kozorog, devica ali riba nedvomno premorejo značajske črte, ki so biku pisane na kožo.


Dvojček: Tehtnica, vodnar, oven

Še eno znamenje, ki premore veliko energije ter v odnosu vselej potrebuje razburjenje, spremembe in avanture. Če se v razmerju začne dolgočasiti, hitro izgubi zanimanje. Dvojčki cenijo zvezo, ki jim zagotavlja fizične ter intelektualne izzive. Tehtnica in vodnar rojenemu v ozvezdju dvojčka zlahka zagotovita oboje, kajti krasi ju visok intelekt ter sta zelo družabna. Oven je še eno idealno znamenje za dvojčka, saj je vedno pripravljen premikati meje.


Rak: Kozorog, devica, bik

Raki so zelo tradicionalni, na moč skrbni in sanjajo o tem, da bodo nekoč spletli toplo gnezdo ter postali starši. Ob sebi potrebujejo nekoga, ki jim zagotavlja varnost in s katerim osnujejo trdne temelje odnosa, se ob njem počutijo sprejete ter jim zveza z njim predstavlja miren pristan. Kozorog, devica in bik so kot nalašč za skrbnega raka.


Lev: Tehtnica, riba, oven

Levi brez težav izražajo čustva. In tedaj, ko privrejo na plano, so več kot opazna. So nekoliko dramatični, a tudi zelo kreativni in romantični. On sebi želijo človeka, ki se ne ustraši njihovih čustvenih epizod in jih tedaj, ko na plano spustijo občutke, ne odrine od sebe. Tehtnica premore veliko energije in zlahka sprejema levove izpade, riba s svojo kreativnostjo vsako negativno energijo pretvori v pozitivno in je zato za leva odlična izbira. Tako kot tudi oven ki zlahka prenaša dramo, katero kralj živali pogosto ustvarja.


Devica: Bik, kozorog, rak

Devica težko najde pravega partnerja. Je zelo izbirčna, stežka sprejema kompromise in ima zelo visoka merila ter pričakovanja. Ob sebi potrebuje nekoga, ki premore veliko samozavesti, močan značaj in trezno glavo. S tem se ponašajo tisti, ki so rojeni v ozvezdju bika, kozoroga ali raka.


Tehtnica: Vodnar, dvojček, lev

Tehtnica je družabno znamenje. Rojeni v tem ozvezdju so vedno obkroženi z ljudmi in hrepenijo po pestrem, dinamičnem in razgibanemu krogu prijateljev. Prav zato je zanje idealna izbira nekdo, ki je po horoskopu dvojček, vodnar ali lev. Vodnar tehtnico napelje na zanimive debate, dvojček je vedno pripravljen na neskončne avanture, lev je rad v središču pozornosti in zato z veseljem spremlja tehtnico na takšne in drugačne pestre družabne dogodke.


Škorpijon: Škorpijon, rak, riba

Škorpijon je strasten in samozavesten. On pričakuje ognjeno razmerje in ne prenese partnerja, ki sodi v sivo povprečje. Zlasti ne v postelji. Prav zato se škorpijon odlično sklada z drugim škorpijonom, saj sta oba prava vodnjaka strasti. Ob nekom, ki ne zna ali noče izražati čustev, postane škorpijon zamorjen. In ker sta riba in rak čustveni znamenji ter zlahka pokažeta ljubezen ter tudi jezo, sta zanj odlična izbira.


Strelec: Dvojček, oven, strelec

Strelec je popotnik zodiaka. On hrepeni po vedno novih izzivih, obožuje odkrivanje novega sveta, tkanje novih poznanstev in potrebuje ob sebi nekoga, ki mu kljub temu, da je z njim v zvezi, zagotavlja dovolj svobode. Prav tako mora biti njegov partner dinamičen, z veliko energije, da lahko dohaja načrte ter avanture strelca. Dvojček in oven premoreta dovolj moči, da mu zlahka sledita ter sta vedno pripravljena na dogodivščine. Tako kot tudi nekdo, ki je rojen v istem znaku.


Kozorog: Bik, devica, rak

Delavnost, predanost, doslednost in načrt. To so besede, ki najbolje opišejo kozoroge. Ti ob sebi želijo partnerja, ki je praktičen, dosleden, tradicionalen in prizemljen. Takšen jim pomaga pri uresničevanju načrtov ter doseganju ciljev. Tako devica kot bik sta delavna, rak pa ceni tradicionalne vrednote ter spoštuje kozorogovo praktičnost.


Vodnar: Dvojčka, oven, tehtnica

Vodnar potrebuje neodvisnost in svobodo. Ne prenese partnerja, ki se nanj dobesedno prilepi, uspešno zvezo osnuje le ob nekom, ki je zvezi navkljub samostojen. Dvojček je zato zanj odlična izbira, saj sta oba dokaj samostojna, imata življenje izven zveze, kar v njunem odnosu najbolj cenita in spoštujeta. Ob dvojčku vodnar dobi pravo razmerje med neodvisnostjo in skupnim časom. Tudi oven in tehtnica cenita vodnarjeve kvalitete in mu znata zagotoviti tisto, kar potrebuje za trdno vez.


Riba: Rak, devica, škorpijon

Ribe so čustvene in čutne. Njihov idealni izbranec je prijazen, nežen in empatičen. Nekdo, ki razume njihovo naravo ter čustev rib ne ignorira, ponižuje ali zasmehuje. Rak je zelo senzibilno znamenje in lahko prenaša čustvenost ribe, zato z njo lahko tvori lep odnos. Kadar se čustvovanje nekoga, ki je rojen v zadnjem znamenju zodiaka, razraste čez vse mere, devica natančno ve, kako ukrepati, škorpijon pa ceni kreativnost in emocionalnost ribe, ter skupaj lahko ustvarita globoko, čustveno razmerje.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Unsplash

Preberite še, kakšna je ljubezenska zveza z: rakom, bikom, devico, tehtnicovodnarjemovnomškorpijonomstrelcemlevomribakomkozorogomdvojčkom ali pa kako ljubosumna so posamezna znamenja

Priporočamo tudi: Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)