FOTO: Na teh krajih so letošnje poletje dopustovali znani Slovenci in Slovenke

Nekateri so si morski oddih privoščili že junija.

23.8.2018 ob 7:15

Maja_keucOrhidelija.jpg

Poletje se počasi bliža koncu, september in nove obveznosti pa so že za ovinkom. Kljub temu, da se sezona končuje, bo v septembru še čas, da se vržete v morje (ali bazen). Če še ne veste, kam bi se odpravili, boste morda dobili idejo ob pregledovanju fotografij z dopustov znanih Slovencev in Slovenk.

Poletje naše pevke Maje Keuc mineva v znamenju glasbe, saj je njen Instagram poln fotografij z nastopov in snemanj. Med fotografijami smo naleteli le na eno bolj počitniško, ki pa razkriva, da je Maja nekaj časa preživela v priljubljenih slovenskih termah v Podčetrtku - Orhidelia.

????????????

A post shared by A M A Y A (@amayamusicofficial) on

Televizijska voditeljica Tara Zupančič se je v poletnem času prelevila v pravo morsko deklico. Kot razkriva njen Instagram je večji del poletja preživela na hrvaški obali, kjer je tudi praznovala svoj 30. rojstni dan. Sončnim žarkom se je predajala v naselju Viganj, na otoku Pelješac, s prijateljicami pa se je podala tudi na Kamenjak.

A post shared by Tara Zupančič (@varishana) on

Za mlado pevko in tekmovalko v šovu Slovenija ima talent Klaro Jazbec je nadvse plodno in pestro poletje. S fantom se je to poletje mudila v Rovinju, namakala pa se je tudi na obalah v Rabcu in na otoku Cres. Ko boste videli njene morske fotografije, vas bo kar poneslo na eno izmed teh plaž.

Energična pevka Anabel je morski oddih preživela na jadrnici. Odpluli so do Hvara, obiskala pa je tudi Biograd na Moru. 

Js sem zavzeta za poletje in hiter internet, pa ti? #zavzeti????

A post shared by A N A B E L (@anabelmusic.si) on

Ana Klašnja je letos dopustovala na Kornatih. Na instagramu pa je še razkrila, da je bila na otoku Pelješac

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja) on

Nadvse aktivna sta na svojem morskem oddihu Jan Kovačič in njegova Nives Orešnik. Zaljubljenca na Instagramu vsak dan redno objavljata, kaj počneta, dopust pa sta - kot smo lahko ujeli - preživljala na Pašmanu, na Paklenskih otokih in Cresu.

A post shared by Jan Kovacic (@jankovacic_reset) on

Radijec in glasbenik Tim Kores je obiskal Makedonijo in se namočil v Ohriskem jezeru. Pravi, da je tam vrhunsko.

Na Malem Lošinju, ki je izjemno priljubljen med Slovenci, je to poletje z družino uživala tudi Alenka Košir. Alenka je v eni izmed svojih objav razkrila, da se je med oddihom na Lošinju pripravljala tudi na božične praznike. "Poleti se pripravljam na božično dekoracijo," je zapisala in dodala, da je verjetno edina, ki hodi po kampu in nabira storže.

Filip Kržišnik, član akrobatskega dvojca F&B Acrobatics, si je svojo srčno izvoljenko privoščil oddih v Grčiji. Na priljubljenem otoku Lefkas sta z Nino uživala v številnih aktivnostih od potapljanja do surfanja.

Priljubljeni glasbenik Challe Salle je to poletje najprej užival na Cresu, zdaj pa se je odprail dopustovat še v Grčijo, kjer uživa na plaži Pazuzu. A očitno tam ni le zasebno, temveč tudi službeno, saj na Krfu v nočnih klubih navdušuje zbrano slovensko mladino.

A post shared by Challe Salle (@challe_salle) on

Preberite še: Odkrili smo mali raj na Hrvaškem, kjer je z družino počitnikoval Marko Potrč ali pa si oglejte FOTO: Znane Slovenke in njihov izbor kopalk za poletje 2018

Avtorica: P. Pa.
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)